Gaziantep Tanıtım Günleri’ne Bilecikli Esnaflar Tepkili

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te düzenlenen Gaziantep Tanıtım Günleri’ne Bilecikli esnaflar tepki gösterdi.

Düzenlenen etkinlikle ilgi açıklamalarda bulunan Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı, burada satılan ürünlerin çoğu Bilecik’te de var diyerek yapılacaksa Bilecikli esnadımız yapsın bu tarz etkinliği dedi.

” Bizler Esnaflar Olarak Üzüldük”

Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı, Gaziantep Tanıtım Günleri’nde açıkta ve etiketsiz satılan ürünler için gerekli mercilere başvuruları yaptıklarını anlatarak, “Burada satılan Adana, Urfa gibi Gaziantep’e özgü gösterilen ürünler Bilecikli esnaflarımızda da mevcut ve bu ürünler o yöreye ait değil. Ben alanı gezdiğimde Hatay’dan içli köfteci, Afyon’dan sucukçu, Kayseri’den pastırmacılar vardı. O yöreye ait benim gördüğüm bakırcı, baharatçılar, bir kaç yöresel ürünler satan esnaf gördüm. Bu durum beni üzdü. Burada satılan çoğu ürün Bilecikli esnafımızda da var. Bizler geçen yıllarda olduğu gibi bu tür etkinliklere karşı çıkmıyoruz. Böyle bir tanıtım günü düzenlenecekse Bilecikli esnaflarımız düzenlesin. Geçen yıl bu tür olaya izin verilmemiş, bu yıl izin verilmesine bizler esnaflar olarak üzüldük. Halkımızı Bilecik’te bulamadığı ürünü bu tür tanıtım günlerinden alsın ama Bilecik’te olan ürünleri Bilecikli esnafımızdan alsın” dedi.

Gaziantep Tanıtım Günleri’ne Bilecikli Esnaflar Tepkili
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 Yorum

  1. Neyine tepkili abicim Bilecik’li esnaflar da gidiyor sağ da solda kermes düzenleyebiliyor, Ne oluyor da tepkliyiz ???

    Cevapla
  2. siz yapıcaz dedinizde yaptırmadılarmı.

    Cevapla
  3. Bir bilecikli olarak üzülerek yazıyorum. Bileciğin esnafı önce müşterinin yüzüne bakıp güler yüzlü davranmayı öğrensin.

    Cevapla
  4. Dayı bileciğin neyi özgün 2 dağ arasında kalmış şehir

    Cevapla
  5. Ahmet başkan , çadırda satılan fahiş fiyatlarla ilgili belediye daha fazla müdahale etmeli, akıllı Bilecik li gitmemeli ,sonuna kadar haklısın

    Cevapla
  6. 7 Kasım 2019, 19:26

    Adamlar şu günü bu günü derken piyasada daha uyguna yiyebileceğin ürünü fahiş fiyata satıyor,sana tattırdığı ürün başka eve götürdüğün bambaşka.çay ve kahvelerde altın parçacıklı.

    Cevapla
  7. Bilecikte esnaf mı var

    Cevapla
  8. ilk önce esnaf olmayı öğrenebilseniz .

    Cevapla
  9. 8 Kasım 2019, 10:29

    gaziantep gününde adana kebap urfa kebap pastırma falan satılıyor nasıl gazıantep gunu oluyor anlamadık. fiyatlar uçmuş resmen kazık pazarı. başkan bilecikli esnaflara ayıp oluyor falan diyor da bilecik in neyi meşhur hangi yemeği yöresel yemek diye geçiyor bilmiyorum. Allah var bi tek sucuğu güzel

    Cevapla
  10. Kermes gayet eğlenceli ve misafirperverce yürütülüyor , Ayrıca güleryüzlü pozitif esnaflar kimseye zorla birşeyler satmıyor,Burası Bilecik geceleri yada gündüzleri ne gibi bir aktitesi var bu şehrin dükkanları saat 2000 oldu mu kapanıyor , Bırakın bu boş eleştirileri zaten bizim esnaf tok ki, selam almayı bilmiyor hitabı bilmiyor , Anca kendi içimizde kendi milletimizi sorguluyoruz bunları aşalım başkan çok gerideyiz .

    Cevapla
  11. Bilecikte esnaf yok herkez yakın sehırlere gıdıyor duzgun ne bır lokanta ne bı alısverıs magazası ayrıca o kadar doymus kı esnaf ınsanları qzarlıyor resmen ayrıca 3 4 gunluk panayırda zararmı ettınız sankı bılecık esnafı cok duzgun satıyor herseyıde acıkmıs bılmem neymıs sizin herseyınız tam zaten hersey ates pahasına satıyosunuz bıde baska yerden gelen esnafa yer actırmayın eskıyamısınız sız ıstıyen herkez her yerde tezgahını acar vergısını oder sanane zoruna gıden ne senın urun daha uygu kalıtelıyse zaten senden alırlar ama sızın hazımsızlıgınız baska kımse gelmesın bız kazıklıyalım zıhnıyet bu

    Cevapla
  12. 8 Kasım 2019, 19:11

    Bilecik’te satılan ürünlerden hem daha kaliteli hem daha uygun fiyatlı hemde bol çeşitli,Adamlar Gaziantep’ten gelmiş halka panayır havası yaşatıyor ,millet geziyor dolaşıyor alışverişini yapıyor ,Herşey gözünün önünde tadına bakıyorsun ikramlar bol ,Bilecik esnafı bu kafayla giderse daha çok kepenk kapatır..Önce esnaflığı öğrenin gidip oradan , sonra Misafirlerimize yorum yapın ,hasetlenip konuşmayın.

    Cevapla
  13. Bizim esnaflar selamımızı almıyor, Burada kapıda buyur ediliyor insanlar demek ki bu havaya hasret kalmışız ki bu kadar talep var , Adamlar iznini almış kültürünü buralara getirmiş siz teşekkür edeceğinize yargılamaya kalkıyosunuz , Birbirinizi yiyorsunuz ayıptır.

    Cevapla
  14. Bilecik Esnaf işini düzgün yapsa şuan buna takılmazdınız .Sizler bazi şeyleri hakediyorsunuz,Bilecik esnaf okadar pahalı ve dukkan az,aradığımız şeyleri bulamiyoruz ya hep internetten alisverisden yada cevredeki illerden yapıyoruz Ahmet Bey bunlarla ugrasacaginiza Bilecik şehri kalkınmak adına erkekler boş boş kahve oturacağını biraz girişimci olsunlar..dükkan açsınlar..Siz bu kadar takılmayın esnaflar halinden memnun birşey pahalı dediğimizde yada bir yorum yaptığımızda begenmiyorsan alma çok pahalıysa başka yerden al diye bide fırça yiyiyoruz hakeret ediyoruz..Kusura bakmayın biz böyle şeylere hasret kalınca böyle şeyler olsun her zaman gelsin biz alışveriş yaparız

    Cevapla
  15. Bizim esnafımıza biseyler sormaya korkuyoruz. Ters tavır takınıyorlar bu yüzdende başka şehirde alış veriş yapmayı tercih ediyorum haklı olarak. Kime sorsam aynı fikirde başka şehirden gelen misafirime bile mahçup olduğum oldu bunlar satış yapmak istemiyor galiba demişti misafirim

    Cevapla
Bizi Takip Edin