“GELİN KARDEŞ OLALIM” DEDİLER BAKIN NE YAPTILAR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Murat Hüdavendigar Ortaokulu’nda  öğrenim gören ortaokul öğrencileri, Ertuğrulgazi mahallesi’nde ikamet eden Afganistanlı ailelere erzak yardımında bulundular.

haber228

Bilecik Murat Hüdavendigar Ortaokulu’nda ‘Gelin kardeş olalım’ sloganı ile yola çıkan 7/C sınıfı öğrencileri, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan Afganlı ailelere gıda ve temizlik malzemesi yardımında bulundular.

 

 

Okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hülya Avcı ve Mahalle muhtarı Niyazi Aydın’ın refakatçiliğinde, hazırladıkları erzak paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran öğrenciler duygusal anlar yaşadılar.

 

 

Gerçekleştirilen projeyle ilgili konuşan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hülya Avcı, öğrencilerin getirdiği erzak ve temizlik malzemelerini zor durumdaki ailelere ulaştırdıklarını belirterek, “Bizim maksadımız, yardım konusunu öğrencilerimize bire bir yaşatmak. Sadece derslerde okutmakla değil bizzat göstermek istedik. Projemizin adını da ‘Gelin kardeş olalım’ koyduk. Muhacirlere ensar olmak istedik ve inşallah bu projemizle öğrencilere örnek oluruz. Mülteci ailelerimize de kardeş aileler oluşturarak yarıma muhtaç ailelerimize yardımcı olacağız” dedi.

 

haber11

 

“GELİN KARDEŞ OLALIM” DEDİLER BAKIN NE YAPTILAR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin