GENÇ BAŞKAN FİKRET KARABIYIK’A BÜYÜK DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti genel merkezi tarafından il başkanlığına getirilen Fikret Karabıyık, Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan aldığı başarı temennileriyle birlikte görevine başladı. AK Parti teşkilatları olmak üzere her kesim tarafından sevilen sayılan Fikret Karabıyık’ın AK Parti Bilecik il başkanlığına atanması AK Parti tabanı ve kamuoyu tarafından memnuniyet ile karşılandı.

bilecik haberleri

GENÇ BAŞKANA BÜYÜK DESTEK

Ankara’da kendisini başta Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milli Eğitimi Bakanı hemşehrimiz Nabi Avcı, Başbakanlık Başdanışmanı Fatih Dut, Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanı Mustafa Ataş, Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Harun Karacan,  Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Giyim ve Mensucat ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haşim Balcı olmak üzere özellikle siyasi arenadan birçok isim Karabıyık’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Karabıyık’ın genç yaşta gösterdiği büyük başarıdan dolayı tebrik ve başarı mesajlarının yoğunluğu dikkat çekerken, Karabıyık da kendisine başarılar dileyen herkese teşekkürlerini iletti.

AYAĞININ TOZUYLA BAKAN AVCI’YA

Karabıyık ilk olarak Milli Eğitimi Bakanı hemşehrimiz Nabi Avcı’yı ziyaret etti.

BİLECİK’TEKİ İLK ZİYARET BAŞKAN YAĞCI’YA

Karabıyık Ankara temaslarının ardından Bilecik’e geldiğinde  ilk olarak Başkan Yağcı’yı ziyaret etti. Başkan Yağcı ziyareti “Ak Partimizin yeni İl Başkanı Fikret Karabıyık kardeşim ve beraberindeki dava arkadaşlarımız nezaket ziyaretinde bulundular. İlk günkü aşkla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele” sözleriyle değerlendirdi.

ELDEMİR DEMOKRATİK TAVRINI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, teşkilat içerisinde adım adım yükselen Karabıyık’ın büyük başarısını kutlayan ilk isimlerden birisi oldu.  Demokratik tavrını bir kez daha bu alanda da gösteren Eldemir,  sosyal medya hesabı üzerinden Karabıyık için “Değerli Dava arkadaşım Sayın Kadir Bayrak Beyin Bilecik İl Başkanlığı görevinden affını talep etmesiyle boşalan İl Başkanlığı görevine Sayın Fikret Karabıyık Bey atanmıştır. Bu güne kadar fevkalade uyum içerisinde çalıştığımız, yol arkadaşım Kadir Bey’e emek, gayret, fedakarlık ve nezaketine teşekkür ediyorum. Yeni atanan Fikret Bey’e başarılar diliyorum.Bilecik ilimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerinde bulundu.   Vatandaşlar ve Ak Parti teşkilatları Bilecik Ak Parti’de demokrasi şöleni yaşanıyor diye Eldemir’e teşekkür ettiler.

15 GÜNLÜK YOĞUN BİR PROGRAM BEKLİYOR

Karabıyık’ı  il başkanı olmasının ardından 15 günlük yoğun bir program bekliyor. İl başkanı olduğu için merkez ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Karabıyık il yönetimiyle beraber ilçe başkanı ve ilçe yönetimi de belirleyecek.  15 gün içerisinde Ak Parti Bilecik il ve ilçe yönetimi listesini hazırlayarak genel merkeze sunacak.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 


GENÇ BAŞKAN FİKRET KARABIYIK’A BÜYÜK DESTEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Maşallah Allah muvaffak etsin ki Allah hep dürüstlerin ve niyeti halis olanların yanındadır seviyoruz biz bu Adam’ı

    Cevapla
  2. 3 Nisan 2016, 01:00

    Başarılı ve akıllı bir arkadsımız yolun her daim açık olucak fikret karabıyık tekrar tekrar tebriklerimi sunarım…

    Cevapla
  3. 3 Nisan 2016, 13:16

    Fikret ve ekibi bütün sıkıntılara rağmen dik duruş gösterdi adam satmaz bir ekibi var bu ona il başkanlıpını getirdi şimdi ilçe başkanında veyönetimlerinde kendi adamlarını satmaz ise ileri daha güzel bir gelecek beliyor inşallah

    Cevapla
  4. genç ve çalışkan bir abimiz başkanımız gençlik kolları teşkilat başkanlığından belliydi bu yerlere geleceği Allah yar ve yardımcısı olsun her zaman elimizeden ne gelirse

    Cevapla
  5. Sayın İL Başkanimiza yeni gorevinde muvaffak olmasini diliyor. Bu görevi layıkıyla yapacagina canı gönülden inanıyoruz. Cenabı ALLAH yar ve yardımcın olsun.

    Cevapla
Bizi Takip Edin