Genç Çiftlere Bir Ömür Boyu Mutluluk Diledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’te nikâh kıydırmak için 07.07.2017 gibi unutulmayacak özel bir tarihi seçen 9 çiftten üçünün nikâhını kıyan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

Bozüyük’te evlilik hazırlığı yapan 9 çift, nikâh tarihlerini unutulmaz kılmak için, gün, ay ve yılı 7 rakamından oluşan 07.07.2017 tarihini seçti. Nikâhlarını 07.07.2017 tarihinde kıydırabilmek için günler öncesinden randevu alan ve hazırlıklarını tamamlayan genç çiftler, nikâhları kıyılarak birbirlerine ve mutluluğa evet dediler.

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’da bu özel günde genç çiftleri yalnız bırakmadı. Bozüyük Belediyesi Nikâh Salonu’nda yapılan nikâhlardan Özge Takpak-Mustafa Akan, Beray Özek-Burak Çay ve Meltem Bakıcı ile İlhan Fatih Önal çiftlerinin nikâhlarını kıyarak çiftlerin mutluluğunu paylaşan Başkan Bakıcı böyle özel bir tarihte dünya evine giren çiftlere mutluluklar diledi.

 

 

Burada yaptığı konuşmada; “Evliliğe ilk adımı attığınız bu günde sizlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyen Başkan Bakıcı “Birbirinize olan saygı ve sevginizi asla yitirmeyin. Aile yuvasının temeli sadakate dayanır. Aile olmak; iyi günde, kötü günde, varlıkta ve yoklukta eşlerin birbirlerine destek olmalarını ve sadık kalmalarını gerektirir. Eşler, birbirine Allah’ın emanetidirler” dedi.

Genç Çiftlere Bir Ömür Boyu Mutluluk Diledi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin