Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Coşkuyla Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Bilecik Gençlik Kolları Teşkilatının düzenlediği İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Düzenlenen danışma meclisi toplantısına; AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu gencin katılımıyla gerçekleşti.

Sıkılmadan, pes etmeden, vazgeçmeden çalışmaya devam edeceğini belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman; İl ilçe mahalle köy üniversite ve lise teşkilatlarımızın yorulmak bilmez neferleriyle sıkılmadan pes etmeden ve asla vazgeçmeden çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü bugün karşınızda vatanına ve milletine sevdalı bir gençlik var. Bu gençlik asla vatanını sevmenin edebiyatını yapmaz, ancak ve ancak kitabını yazar.

 

Ben ve ekibim almış olduğu bu görevi en iyiye en güzele taşımak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağımıza söz veriyoruz. 31 Mart 2019’da geçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimi ülkemiz ve Bilecik’imiz için büyük önem arz etmektedir. Biz gençlik olarak bu seçime dinamik, özveri ile tüm gücümüzle sahada olacağız.” ifadelerine yer verdi.

2023, 2053 ve 2071 Türkiye’sini genç kardeşlerimizle birlikte oluşturacağız ifadelerine yer veren AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı; “Bu kutlu davanın özünde, hakka hizmet ve halka hizmet anlayışı vardır. Cumhurbaşkanımız, AK Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan 2053 ve 2071 Türkiye’sini genç kardeşlerimizle birlikte oluşturacağız.

 

İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman ve AK Gençlerimize hizmetlerinde başarılar diliyorum. Danışma Meclisi Toplantımızın; şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Bilecik İçin Hizmet Aşkımız Hiç Bitmeyecek Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele” dedi.
AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık; “AK Gençlik emin adımlarla geleceğin mimarları olmak için durmadan çalışıyor. Bu ülke için, ülke siyaseti için Gençlik Kolları Başkanımıza ve yönetimine düzenledikleri bu coşkulu toplantı için teşekkür ediyorum.” dedi.

Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı Coşkuyla Yapıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 Aralık 2018, 10:08

    Hiç bir idolojisi olmadan 12 yıl o okul senin, bu okul benim diyerek yılları çalınan çoçuklarımız. Üniversite sınavlarında tercihlerin hiç bir işe yaramadığını gördükten sonra, iş bula bilme umuduyla; Mecburiyetten siyasete angeje edilip, danışma toplantıları eliyle dolgu malzemesine dönüştürülüyor. Ülkede 180-200 Üniversite olunca haliyle Aileler Sömürgeciliğin ana hedefi oluyor. Allah Akıl- Fikir nasip eylesin.

    Cevapla
Bizi Takip Edin