GENÇLİK MERKEZİ’NDEN YENİ BİR NEFES PROJESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik Ve Spor Bakanlığınca düzenlenen Yeni Bir Nefes Projesi kapsamında Bilecik Gençlik Merkezi tarafından Osmanlı Devletinin 34. Padişahı II. Abdülhamit Han’ı anma, Bilecik ili sınırları içinde yaptırmış olduğu eserleri yerinde görmeleri, II. Abdülhamit Han’ı anlamaları ve gençlerin tarihine sahip çıkmaları amacıyla Bilecik İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımıyla program gerçekleştirildi.

bilecik haberleri
Program ilk olarak Bilecik Şeyh Edebali türbesi ve Orhan Gazi Camii, Saat Kulesi Belediye binası ziyaret edildi. Akabinde Söğüt ilçesine bağlı olan Küre beldesinde yer alan Dursun Fakih Hz. Türbesi ziyaret edildi. Daha sonra söğüt ilçe merkezine geçilerek II. Abdülhamid Han’ın bizzat yaptırmış olduğu ve Restore ettirmiş olduğu eserler gezildi. Söğütte sırasıyla Kuyulu Mescit, Çelebi Mehmet Camii, Hamidiye Camii Daruleytam Binası, Hamidiye İdadisi ve Ertuğrulgazi Türbesi ziyaret edilerek Gençlere Milli ve Manevi değerler kazandırılarak Tarihimiz hakkında bilgi sahibi olmaları sağlandı.
Program Bilecik Gençlik Merkezi Liderleri; Emrah Kotan, Tayfun Köşşekoğlu ve Bilecik İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Sabri Turhan’ın eşliğinde imam hatip lisesi öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

GENÇLİK MERKEZİ’NDEN YENİ BİR NEFES PROJESİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin