GENEL BAŞKAN MUSTAFA KAMALAK BİLECİK’TEYDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz pazar günü düzenlenen Saadet partisi Bilecik il kongresi’nde yeni il başkanı seçilirken, Kongreye Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ta katıldı.

dsc_0083

Belediye Kültür Sitesi’nde düzenlenen İl Başkanlığı Kongresi’nde konuşan Kamalak, iktidarları döneminde hiç kimsenin açıkta kalmayacağını belirterek, herkesin insanca yaşayabilecek seviyede ücret bahşeden bir işi olacak, Yaşanabilir Türkiye için, herkese iş ve aş, insan haysiyetine yaraşır bir hayat seviyesi, adil hukuk sistemi ve ruh kökümüze uygun nitelikli bir eğitim sistemi için kendi kaynağımıza döneceğiz.” dedi.

 

Bir davanın haklılığının, ilahi iradeye uygunluğu ile ölçülebileceğinin altını çizen Kamalak, şöyle konuştu:

“Yaşanabilir Türkiye için, herkese iş ve aş, insan haysiyetine yaraşır bir hayat seviyesi, adil bir hukuk sistemi ve ruh kökümüze uygun nitelikli bir eğitim sistemi için kendi kaynağımıza döneceğiz. ‘Rabbinin adı ile oku’ diyen sistemi çocuklarımıza öğreteceğiz. Yoksa insan azar. Biz ağır, yerli, milli, yaygın ve hızlı sanayi diyoruz. Yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük bir Türkiye için, paramparça edilmiş, kan gölüne çevrilmiş, ateşler içindeki İslam diyarı için, Osmanlı’dan ilham almak için, tüm insanlık ve yeni bir dünya kurmak için buradayız.”

 

Kongrede, mevcut İl Başkanı Seyfettin Tıkız, aynı göreve yeniden seçildi. 

 

Daha sonra kongre salonundan ayrılan Kamalak, Şeyh Edebali Hazretlerinin türbesini ziyaret etti ve Osmanlı padişahları tarih şeridini rehber eşliğinde gezerek bilgi aldıktan sonra Bilecik’ten ayrıldı.

dsc_1003 dsc_0999 dsc_0107 dsc_0099 dsc_0097 dsc_0085 dsc_0083 dsc_0049 dsc_0040 dsc_0034 dsc_0027 dsc_0023 dsc_0020 dsc_0002

 

GENEL BAŞKAN MUSTAFA KAMALAK BİLECİK’TEYDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 Ekim 2016, 23:26

    sayın kamalak muhalefet edeceğine ak parti ile birleş

    Cevapla
Bizi Takip Edin