Gölpark Bilecik Çöplüğü Gibi Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te piknikçiler ve amatör balıkçıların uğrak bir yeri olan Gölpark’ı bazı duyarsız vatandaşlar adeta çöplüğe çevirdi.

Doğaya bırakılan çöpler yetkililer tarafından toplanmayınca ortaya kötü manzaralar meydana geldi.

Bilecik merkeze 5 kilometre uzaklıktaki ve İl Özel İdarenin sorumluluk alanı içinde bulunan Gölpark Piknik ve Mesire Alanı havaların ısınmasıyla birlikte hafta içi ve cumartesi günü çok sayıda Bilecikliyi ağırlarken, piknikçiler Gölpark’ı çöplüğe çevirdi.

Gölpark içinde bulunan mesire alanları ve ormanlık alan adeta çöplüğe dönerken, bu durum duyarlı vatandaşların tepkisi neden oldu.

Duyarlı vatandaşlar çöplüğe dönen alanın yetkililerden temizlenmesini isterken, çevreye çöp atan vatandaşları da çöpleri çöp konteynırına atmaları için uyardılar.

Gölpark Bilecik Çöplüğü Gibi Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. 21 Haziran 2021, 13:17

    ÜÇGÜNLÜK CHP’Lİ BELEDİYE YE, YARANMAK İÇİN BOŞ ÇÖP KOVASINI HABER YAPACAK KADAR NE ALDINIZ BELEDİYEDEN? GÖLPARK ÜÇ AY ÖNCESİNE KADAR BELEDİYE NİN ELİNDEYDİ, O ZAMAN GÖLPARK ÇEVRESİ PİSLİKDEN GEÇİLMİYORDU? YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI GİBİYDİ? ŞİMDİ NE OLDU DA? BOŞ ÇÖP KOVASINI HABER YAPACAK KADAR KÜÇÜLDÜNÜZ? YOKSA CHP’Lİ BELEDİYE, AÇIK İHALE YOLU İLE YAPTIĞI KANALİZASYON İHALESİNDEN, ÇALDIĞI PARALARI SİZ, BASIN KURULUŞLARINAMI AKTARDI,?? YAZIK ÇOK YAZIK, KESER DÖNER SAP DÖNER, BİR GÜN GELİR HESAB DÖNER,,, {not, bu haberi yapan sadece iki basın kuruşuna hitaben yapılmıştır, diğer basın kuruluşları ile bir alakası yoktur,,, Dürüst gazetecilik başımızın tacıdır}

    Cevapla
    • evet haklısınız süleyman bey ben burdan arabalarına çöpleri doldurup gittiklerini gördüm sırf haber olsun diye yaptılar sanırım yoksa oranın sorumluları yere sigara izmariti düşürtmüyo ???

      Cevapla
  2. il ozel idare acizligi, iktidarin el atmasiyla, mesire alani ozel idareye gecmisti, sonuc ¿

    Cevapla
    • 22 Haziran 2021, 15:11

      Adamın yazdığı mesajdan hiç bir şey anlamamak bu olsa gerek. Geçen sene de gölparkta vaziyet aynı idi ama hiç böyle haberler çıkmıyordu. Şimdi ne oldu acaba da böyle haber yapmaya başladılar??? Çok haber yapacaklarsa şehrin göbeğindeki işkurun altındaki parkın çevresini haber yapsınlar. Her gün tonlarca insan geçiyor ama yeşil alanları bir defa bile temizleyen yok. Maksat haber yapmaksa gören bunu görür.

      Cevapla
  3. GERCEKLER BU FARKETMİYOR KİMİN SORUMLU OLDUĞU İNSAN NANKÖRDÜR BÜROKRASİ BAZI SİYASETİN ARKA BAHCESİ OLLURSA OLACAĞI BUDUR

    Cevapla
  4. Güvenlik kamerası şart

    Cevapla
  5. Ne hikmetse boş kovaların etrafı pis, büyük ihtimalle içi boşaltıldı ee tabi çöp haberi oldu misilleme şart.

    Cevapla
  6. Cumartesi erken saatte Gölet e gittik, çöp kamyonu çöpleri topluyordu bu kirli manzarayı fark etmedim. Beni çayırların arasına atılan maske, ıslak mendil, poşetler rahatsız etti. Belediye ya da özel idare kim sorumlu bilmem ama sorumsuz insanlar var! Güzelim alanı koruyamamak herkesin derdi olmalı!

    Cevapla
  7. Nasıl bulmak istiyorsanız lütfen öyle bırakın. Güya temizlik imandan gelir. Halt etmişler. En pis toplum biz olduk. Şehir içi bile pislikten geçilmiyor. Medeniyet seviyesi çok düşük bir toplum olduk.

    Cevapla
Bizi Takip Edin