GÖLPAZARINA HAYRAN KALDILAR 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik kültür gezileri programı kapsamında Gölpazarı ilçesinde gelen Kocaeli Bilecikliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, ilçeye hayran kaldı.

Misafirleri ağırlayan Belediye Başkanı Hayri Suer, ”Kocaeli’nde ikamet eden hemşehrilerimizi misafir ettik. Kıymetli hemşehrilerimizi ilçemizde misafir etmekten büyük bir mutluluk ve onur duyduk. Dernek Başkanımız Sayın Yusuf Pehlivan ve arkadaşlarına bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.’‘ ifadelerini kullandı.

Başkan Yusuf Pehlivan da yaptığı açıklamada, ”Kocaeli Bilecikliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu olarak düzenlemiş olduğumuz Dirilişin Kuruluşun Kurtuluşun Şehri Taşı Mermer, Toprağı Seramik, Yaprağı İpek Şeyh Edebali Ocağı, Ertuğrul Gazi Diyarı Bilecik kültür gezilerimize devam ediyoruz Gölpazarı İlçemizdeyiz Taşhan,Mihalgazi hamamı Horhor çeşmesi ile restore edilen evleri ile görülmeye değer turların Gölpazarı’dan başlayacağına inanıyorum. Gölpazarı için çanla başla çalışan Belediye Başkanımız sayın Hayrı Suer beye çalışmalarında başarılar diliyoruz Gölpazar’lı hemşehrilerimize ilgi alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

   

GÖLPAZARINA HAYRAN KALDILAR 
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin