Gölpazarı’nda Annelere Çiçek Yerine Bakın Ne Verdiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölpazarı Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle ilçede sokak sokak gezerek, her anneye çiçek yerine sebze fidesi verdi.

Kapılarını açınca çiçek fidesi alan anneler Korornavirüs Salgını günlerinde yapılan sürpriz nedeniyle Belediye Başkanı Hayri Suer’e teşekkür etti.

“Kapı Kapı Dolaşıyoruz”

Bahçelerde yetiştirebilmek için çicek yerine sebze fidesi verdiğini söyleyen Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer; “Bugün COVİD-19’a karşı alınan tedbirler kapsamında en kıymetlilerimizle sarılıp kucaklaşamasakta, inanıyoruz ki bu süreci beraber atlatıp en kısa sürede o neşeli günlerimize kavuşacağız. Evde geçirilen zamanı keyifli hale getirebilmek adına Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Gerek Balkonlarda saksılarda gerekse kapı önlerinde bahçelerde yetiştirebilmek için, annelerimizin yüzünü biraz daha gülümsetebilmek adına 10 Mayıs Anneler Günü kutlamaları kapsamında, Değerli Meclis Üyelerimiz ve Belediye Personelimiz kapı kapı gezerek sebze fidesi dağıtımı gerçekleştirdik.” dedi.

“Tüm Kadınlarımızın Anneler Günü’nü Kutluyoruz”

Başkan Suer, “Annelerin önemini belirtmek için Peygamber Efendimiz (S.A.V.), “Cennet annelerin ayağının altındadır” demiştir. Annelerimizin gülen yüzleri bizim için çok değerlidir. Bu duygu ve düşüncelerle; bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize selam ve sevgilerimizi iletiyor; sağlık ve mutluluklar diliyor; sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyoruz.” ifadelerine yer verdi.

DCIM100MEDIADJI_0032.JPG

DCIM100MEDIADJI_0035.JPG

Gölpazarı’nda Annelere Çiçek Yerine Bakın Ne Verdiler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Mayıs 2020, 22:08

    Zirai donatım başkan

    Cevapla
Bizi Takip Edin