GÖLPAZARI’NDA BAŞIBOŞ KÖPEKLER TEHLİKE SAÇIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde ikamet eden vatandaşlar, sokakta başı boş gezen ve uyuz olduklarını iddia ettikleri köpekler ile ilgili belediyeyi göreve çağırdı.

İlçenin çeşitli mahallerinde park ve bahçelerde başıboş olarak gezen sokak köpekleri vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, son günlerde vatandaşların uyuz olduğu ve hastalıklı olduğunu iddia ettiği köpekler başta çocuklar olmak üzere insan sağlığını tehdit ediyor. Başıboş köpeklerin olası saldırısına karşın aileler, küçük çocuklarına okula kadar eşlik etmek zorunda kalıyor.

 

Vatandaşlar başıboş gezen köpeklerle ilgili belediyenin bir an önce tedbir almasını istedi.

 

İlçe halkından bir vatandaş, yaptığı açıklamada, köpeklerin aç kaldığında yiyecek bulmak için cadde ortasında dolaştıklarını, Onlarca başıboş köpeğin kendilerini tedirgin ettiğini belirterek, “Çocuklarımıza saldıracaklar diye çok korkuyoruz.  Çocukların okula giderken köpeklerden dolayı yol değiştiriyorlar, bu hayvanların birisi çocuklarımıza  Allah korusun zarar verirse sorumlusu kim olacak. Evden çıkarken çok korkuyoruz bir sokakta bu köpekler bazen birbirleriyle dalaşırken çok tehlikeli oluyorlar kaldı  ki bu köpeklerin çoğu aç ve susuz eminim” diyerek tepki gösterdi

GÖLPAZARI’NDA BAŞIBOŞ KÖPEKLER TEHLİKE SAÇIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Belediyeyi neden göreve çağırıyorsunuz belediye önünde yatan hayvanseverleri göreve

    Cevapla
  2. 4 Şubat 2017, 15:17

    Belediye göreve çağrılıyor ama belediye köpekleri toplayıp barınağa koyduğunda belediye önünde açlık grevi yapan insanlara 1 kelime etmedi Gölpazarı vatandaşı

    Cevapla
  3. Hayvanları barınağa kapatmak değil çözüm herkes bi kap yemeğini paylaşabilir evet belediyenin el atması gerekiyor belki belli yerlere mama konabilir ve tedavileri yapılabilir ama sizin yaşadığınız yerlerde en az siz kadar onlarda yaşamayı hakediyor

    Cevapla
  4. 6 Şubat 2017, 12:47

    En kolayı Belediyeyi göreve çağırmak değil mi? Peki hiç kapınızın önüne bir kap yemek ve su koymayı düşündünüz mü? En az insanlar kadar,hayvanların da yaşama hakkı yok mu?

    Cevapla
  5. ”Bir mahallede insanların nasıl olduğunu öğrenmek istiyorsanız, önce o mahalledeki hayvanlara yaklaşın, sizden korkup kaçıyorlarsa sevgi görmüyorlar demektir, dahası onlara kötü davranılıyor demektir… Hiç hayvan göremiyorsanız çok dikkat edin, hayvanlar orada barındırılmıyor demektir.. Oysa canlılara sevgi insan ruhunun incelik ve derinliğini gösteren önemli bir detaydır.” demişler. siz onlara besleyip sevgi verirseniz çocuklarınızın kaçmasına gerek kalmaz aksine o köpekler çok güzel bekçilik yaparlar ve çocuklarınız okullarına güvenle gidip gelebilirler.

    Cevapla
  6. ayıp ayıp bu ne vicdansızlık merhametsizliktir?? açlarmış allah rızası için bir kap yemek koyun sokağınıza da aç olmasınlar. fotoğraflardakiler de nasıl saldırgan nasıl saldırgan. hayvan korkudan kafasını kaldıramıyor be ne saldırganı!!! tecavüzcüden katilden bu kadar rahatsız olmazsı9nız ama yazıklar olsun sizin insnalığınıza!!!

    Cevapla
Bizi Takip Edin