Gölpazarı’nda Büyük Değişim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer mazbatasını aldığı günden beri vadettiği projeler için yoğun tempo çalışarak, birbiri ardına tamamladığı projeler ile halkın takdirini kazandı.

Yerel seçimlerde koltuğu devralan Başkan Suer, hayata geçirdiği projeler ve ilçenin gelişmesi adına verdiği kararlar ile adından sıkça söz ettiriyor.

Seçimlerin üzerinden henüz 7 ay geçmişken Gölpazarı Belediyesi büyük başarılara imza attı.

Bilecik’in en değerli tarihi eserlerinden olan ve Gölpazarı İlçesinde yer alan Mihalgazi Külliyesi (Han-Hamam-Camii) Belediye’nin dokunuşu ile tekrardan gün yüzüne çıkarıldı.

İşlevselliğini yitiren Tarihi Hamam kusursuz çevre düzenlemesi ile tarihi dokusuna uygun olarak yeniden şekillendi. Hamam bahçesinde Osmanlının yörük kültürüne vurgu yapan, el yapımı gözleme ve kumda Türk Kahvesi ile rağbet gören Otağ Kafe hizmete girdi.

Diğer yandan İlçenin büyük problemlerinden biri olan bozuk cadde yolları asfaltlandırıldı.

Belediye Karayolları Kurumu ile birlikte; Cumhuriyet ve Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi’nde 2.036 m. Veli Paşa Caddesi’nde 400 m. Yolu asfaltladı.

Belediye kendi bünyesinde ise; Uğur Mumcu Caddesi’nde 310 m. Fevzi Çakmak Caddesi’nde 580 m bozuk yolu sıcak asfaltla buluşturdu. İstiklal Mahallesi Şehit Ayhan Öztürk Caddesi ve Şahin 1 Sokak yoluna atılacak sıcak asfalt içinde çalışmalar başladı.

Gölpazarı’nda Park ve Bahçe düzenlemeleri ile şimdiye kadar 500 kök fidan dikildi. Meslek Yüksekokul Sokağına inşa edilen ve halkın beğenisini kazanan Park’a ilave olarak İstiklal Mahallesi’nde ve Reşadiye Mahallesi’nde yeni parklar için temeller atıldı.

ŞEHİTLER ANITI’NDA SONA DOĞRU
İstiklal Mahallesi Cumhuriyet Kavşağı, Bağlar Caddesi yol ayrımında bulunan boş alanın değerlendirilmesi adına kolları sıvayan Gölpazarı Belediyesi işin büyük kısmını bitirdi. Şehrin Merkezinde yer alan saha da yapay şelale inşa edilerek, yeşillendirme çalışmaları gerçekleşecek. Çanakkale Savaşı’nda şehit düşen Gölpazarlı şehitlerinin isimleri mermer rölyef üzerine yazılarak park içerisinde yerini alacak.

GÖLPAZARI’NDA Kİ KONUT SIKINTISI İÇİN ÇÖZÜM; TOKİ
Gölpazarında uzun yıllardır yapımı beklenen TOKİ evleri için sona yaklaşıldı. Daha önceki görüşmelerin verimsizliği ve kararlı bir tutum gösterilememesine karşın Başkan Suer, İlçe sakinlerini TOKİ ile buluşturdu. Mevkisi belirlenen ve başvuruların hala devam ettiği TOKİ ilk etapta İlçe Reşadiye Mahallesi’ne 150 konut inşa edecek.

MİLLET BAHÇESİ İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Yenipazar yolunda inşa edilecek olan Millet Bahçesi için şu an zemin düzleme, kanal doldurma ve altyapı işlemleri gerçekleştiriliyor.

Proje tamamlandığında ilçenin çehresi değişecek; kamelyalar, gölet, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, yeşil ve doğa ile iç içe peyzaj işlemleri, ışıklandırma, Bunlar Başkan Suer’in Millet Bahçesi projesinde yer alan güzelliklerden sadece bir kaçı.

 

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULUYOR
Başkan Suer, Organize Sanayi İçin yoğun tempo çalışıyor. Kurulan Elektrik İndirgeme Santraline paralel olarak olumlu gelişmeler birbirini takip ediyor. Gölpazarı OSB ile çok yakında yeni bir ivme kazanmaya hazır.

YENİ PROJELER KAPIDA

Çalışmalarıyla örnek Belediye Başkanı olarak gösterilen Başkan Suer, en kısa zamanda Cumhuriyet Meydanı’nın yenileyerek, Bilecik’in en büyük meydanı haline getirileceğini ve Gölpazarı Belediyesi’nin yeni hizmet binasına taşınacağını duyurdu.

Cumhuriyet Meydanı trafiğe kapatılarak, ulaşım yapılacak olan çevre yolundan verilecek. Tehlike arz eden metruk binalar yıkılarak, tarihi değer taşıyan binalara cephe giydirme-restorasyon işlemleri uygulanacak.

Yeni hizmet binası Kapalı Çarşı, esnafa tahsis edilecek pek çok dükkanı da içinde barındıracak.

Gölpazarı’nda Büyük Değişim
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 24 Ekim 2019, 14:13

    Çok hızlısın başkanım tebrik ediyorum gölpazarlılara yıllardır anlatamadık bir olun iktidardan belediye seçin diye anlayana kadar 40 yıl geçti.bundan sonra yapılanları görünce anlasalar bari.herşey gelişen gölpazarı için.

    Cevapla
  2. 24 Ekim 2019, 15:41

    ARTIK Bİ PATEN PİSTİ YAPIN BİZ GENÇLER OLARAK DA İSTİYORUZ ESKİDEN PATENCİ ABİLERİMİZ DE İSTİYORDU ADAMLAR EVLENDİ SİZ HAL AYAPACAKSINIZ BRAVO SİZE ÇOK İYİ BAŞKANLIK

    Cevapla
  3. Teşekürler başkanım.gençlik hayallerimizdi.şimdi gençlere yarar inşallah.

    Cevapla
  4. 26 Ekim 2019, 11:50

    En büyük başarı Ufuk Bozkan başkanındır. Her alanda elini taşın altına koyan isimsiz kahraman Ufuk Bozkan’a sonsuz teşekkürler sunuyoruz.

    Cevapla
  5. 28 Ekim 2019, 16:13

    Başkanın işi gücü reklam, Vedat başkan alt yapıyı yaptı sıra yola geldi. Bakan sayesinde kazanılmış koltuk ile reklam yapıyor.

    Cevapla
Bizi Takip Edin