GÖNÜL KONVOYUNA 1270 ARAÇ KATILDI; “REKOR KIRDI”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Fatih Bakıcı 1274 araçtan oluşan gönül konvoyu ile tüm ilçeyi dolaşarak vatandaşları selamladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı saatler kala Bozüyük Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Fatih Bakıcı’ya destek vermek için 1270 aracın katılımıyla konvoy düzenlendi. Kapalı pazaryeri otoparkından başlayan gönül konvoyu İsmet İnönü Caddesi, Çarşı Mahalle set başı, Tekke Mahalle, Yeni Mahalle, 4 Eylül Mahallesi, Yeşilkent Mahallesi, Yediler Mahallesi, Yenidoğan Mahallesi, Yeni Toki’ler, Kasımpaşa Mahallesi kanal boyu istikametini takip ederek yeniden kapalı pazara geldi. Burada kalabalığa hitaben konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük’ün rekor bir katılımla gerçekleşen konvoya tanıklık ettiğine dikkat çekerek, katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Konvoya 1270’e yakın aracın katıldığını ifade eden Bakıcı, “Bugün harika bir organizasyon gerçekleştirdik. İnanın olması gerektiği gibi biz birlik ve beraberlik içerisinde kırılması zor olan rekorların altına imzalarımızı atıyoruz. Bugün Allah nasip ederse saat 11.30’da toplanmaya başlayıp 12.00’de Şeyh Şamil Parkından Cumhuriyet Meydanında düzenleyeceğimiz mitinge yürüyeceğiz. Herkes eşini, dostunu, akrabasını getirsin ki o meydanı hınca hınç dolduralım ki bizler hakkında konuşanlara en güzel cevabı orada verelim istiyoruz” dedi. Başkan Bakıcı konuşmasının ardından, kokoreççi esnafını da tek tek gezerek ziyaret etti. Esnafların her birini selamlayan ve hayırlı işler temenni eden Başkan Bakıcı daha sonra beraberindekilerle birlikte Akpınar Mahallesi’ne hareket etti.

 

Akpınar mahallesinde havai fişek gösterisi ve volkanlar eşliğinde büyük bir coşku ile karşılanan Başkan Bakıcı burada kendisini bekleyen mahalle sakinlerini selamlayarak “Öncelikle Allah hepinizden razı olsun. Biz çıkmış olduğumuz bu yolda her bir mahallemize inanın olması gerektiği bütün hizmetleri götürmeye çalışıyoruz. Yarın büyük mitingimiz ve büyük yürüyüşümüz var. Allah nasip ederse çok güçlü bir şekilde yürüyeceğiz ki itham edenlere karşı en büyük cevabı o meydanda vereceğiz. Ve Allah nasip ederse bir gün sonrasında da sandıklarda onlara gerekli cevabı vereceğiz ki inşallah biz AK Parti’nin ne demek olduğunu göstereceğiz. Ben hepinize geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Akpınar her zaman bizi bağrına bastı, kendi evladı gibi gördü. Birilerinin konuştuğuyla birilerinin söylemleriyle hareket edecek değiliz. Biz partimizin yüzünü hiç bir zaman yere eğecek bir harekette bulunmadık. Allah’a hamdolsun ki biz önce Rabbimize hesap vereceğiz. Bu noktada 5 yıldır yapmış olduğumuz projelerimizin yanında inşallah bir 5 yıl daha farklı projelerle sizlere hizmet etmeye geliyoruz. Çünkü biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz. Bizleri, böyle soğuk bir akşamda bekleyip misafir ettiğiniz ve sizleri görerek ısındığımız için tekrar her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

 

Akpınar Mahallesi sakinleri Başkan Bakıcı’yı sokağa çıkarak ellerinde Türk Bayrakları ile karşılarken kimileri de evlerinin cam ve balkonlarından selam vererek desteklerini gösterdiler.

 

GÖNÜL KONVOYUNA 1270 ARAÇ KATILDI; “REKOR KIRDI”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 31 Mart 2019, 11:23

    Millet İttifakına bi bsk sonra haber yap Böleceği Nihat canmi yoksa Yağcı mi yönetecek dürüst ol

    Cevapla
  2. 31 Mart 2019, 15:12

    Sen bide Millet ittifakının konvoyunu görseydin bu haberi yapmazdin

    Cevapla
  3. Konvoy buyuk fiyaskoda buyuk tebrikler chp

    Cevapla
Bizi Takip Edin