Haber11’in sahibine 8 yıl 9 ay hapis!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan haber11 isimli internet haber sitesinin editörü Durmuş Günsur terör örgütü üyesi olmak suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

FETÖ/PYD mensuplarına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan ve 17 aydır Düzce Cezaevinde tutuklu bulunan, Terör örgütü şifreli mesajlaşma programı olan Bylock kullanıcısı olduğu saptanan Haber11 isimli haber sitesinin sahibi Durmuş Günsur, 30 Kasım 2017 tarihinde Bilecik Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya telekonferans sistemi ile bağlanarak son savunması alındı.

 

Mahkemeden çıkan karar neticesinde Durmuş Günsur’un, 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılarak tutukluluk halinin devamına karar verildi.

 

Diğer yandan Durmuş Günsur’un eşi A. Günsur ise Terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan 6 yıl 7 ay hapis cezasına, FETÖ’nün okullarında çalışan öğretmen Ercan H. ise FETÖ/PYD üyesi olmaktan 7 yıl 6 ay hapis cezasına, Zeynep H. de 6 Yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.


İLGİLİ HABERLER:

image

image

image

Haber11’in sahibine 8 yıl 9 ay hapis!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Az bile!..

    Cevapla
  2. 2 Aralık 2017, 15:39

    vatana ,millete her kim ihanet ettiyse çeksin cezasını !lakin bunun cezası dört duvar değildir idamdır !!!! veyahut tam anlamıyla çok kısıtlı hücre cezasıdır !!!!

    Cevapla