Haberimizin Ardından Belediye Harekete Geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber228 tarafından gündeme getirilen “Bilecik’e Yakışmıyor” başlıklı haberin ardından, Bilecik Belediyesi ekipleri harekete geçti.

Pelitözü Gölpark yolunun bozuk ve bakımsız halini “Bilecik’e Yakışmıyor” başlığıyla duyuran Haber228’in haberi sonrası Bilecik Belediyesi ekipleri harekete geçti. Ekipler bölgeye gelerek yolun asfaltlanması için hava şartlarından dolayı geçici de olsa çalışma başlattı.

İl dışından turların da uğrak yeri olan Pelitözü Gölpark, hafta sonları ise piknikçilerin vazgeçilmezleri arasında yer alan mekan olarak biliniyor. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in de Mahallesi olan Pelitözü yollarının bu kötü durumu vatandaşların tepkisini çekerken, adı geçen bölgedeki işletme sahipleri ve dolmuş şoförleri de bu konudan oldukça rahatsızlardı.

“HAVA ŞARTLARI MÜSAADE EDİNCE..”

Haberimizin ardından ekipler, hava şartlarından dolayı kısa süreli çözüm üretebilmek için yola anlık müdahalede bulundular. Belediyenin, Hava şartları uygun hale geldikten sonra ise uzun süreli ve sağlıklı bir hizmet alınması amacıyla söz konusu yola ilişkin kapsamlı çalışmalarının olacağı ve çalışmaların tamamlanmasıyla da mahalle sakinleri, dolmuş şoförleri, esnaf ile vatandaşların da rahat bir ulaşım alanına sahip olacakları söylenildi.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Bu anlamda yaşanılan sıkıntıyı vatandaşlar adına Haber228 olarak gündeme getirdik. Bilecik Belediyesi ekipleri de yolda çalışma başlattılar. Vatandaşlar ve takipçilerimizin nezdinde Haber228 olarak Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.


İLGİLİ HABERLER:

Haberimizin Ardından Belediye Harekete Geçti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 9 Ocak 2020, 20:34

    bu iki haberci sayesinde bir şeyler değişmeye başladı tebrik ederim

    Cevapla
  2. 9 Ocak 2020, 22:08

    Çözüm toprak atmak mı :)

    Cevapla
    • 10 Ocak 2020, 14:01

      Hava şartları düzelene kadar dostum okuduysan tabi haberi hep bi mualafet başka bişey yok boş boş konuşun anca

      Cevapla
  3. 10 Ocak 2020, 09:02

    ANCA DELİKLER KAPANIR YAZIN NE OLCAK TOZDAN ORDAKİ MAHALLE SAKİNLERİ GEÇİCİ ÇÖZÜM YILBAŞINDA IŞIKLARLA SÜSLENCENE ONUN MALİYETİNLE SICAK ASVAL YAPILSAYDI. YAZIKK.

    Cevapla
    • 10 Ocak 2020, 14:00

      Haberi iyi okumadıgını, gayet belli zaten geçici olarak yazılmış oraya demi hava şartlarından dolayı bişey diyorsunuz ama boş önce bi okuyun ondan sonra bu yorumu yapın…

      Cevapla
      • 11 Ocak 2020, 16:42

        GEÇİCİ ÇÖZÜM BU YAZILANI GÖRÜCEZ YAZIN OLUCAKMI HATIRLATMAK İSTERİM. ÇAMURLU ŞEKİLDE EVİMİZE GİRİCEZ.

        Cevapla
      • 12 Ocak 2020, 10:12

        Ancak sende partiye yalakalık yap.mart ayindan bugüne 10 ay geçmiş.10 ay evvelde bu yol bozuktu.hava şartları bilmem ne deyip partizanlığa gerek yok.vatandaşa hizmet partizanlıktan daha önemlidir.git şimdi katılacağin ihaleleri düşün sen

        Cevapla
  4. Defalarca Bundan önceki Belediyeye şikayette bulunmuştum.Bilecik haberde,bunla ilgili defalarca haber yapmasına rağmen sorun çözülmemişti.Bu Belediye Başkanı,bir haber sonucunda hemen sorunu çözmesi çok güzel birşey. Teşekkür ederiz hem Haber 228 çalışanlarına ,hemde Belediye Başkanı ve ekip çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin