Haberimizin Ardından Bilecik Valiliği İnceleme Başlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında Bilecik Murat Hüdavendigar Ortaokolu’nda Milli Eğitim Şube Müdürü’ne ve çocuğuna ayrıcalık tanındığı iddiası ile veliler ve müdür arasında gerginlik yaşandı. Bilecik Valiliği konu hakkında inceleme başlattığını duyurdu.

Sınav öncesi Bilecik Merkez Murat Hüdavendigar Ortaokulu’nun önünde velilerin iddialarına göre; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma İ. ile eşinin okula çocuklarını getirdiği ve diğer veliler dışarıda bekletilirken kendilerine ayrıcalık tanınarak içeriye alındığı iddia edildi.

Konuyla ilgili çifte standart uygulandığını belirten veliler, “Kuralları koyanlar, kendileri için kaldırıyorsa burada bir sıkıntı var” ve “Arkadaşa ‘izin belgen var mı?’ dedik. ‘Hayır’ dedi. ‘İşinize bakın’ dedi. Aynı şekilde bizde şikayetçiyiz. Herkesin kurala ayak uydurması gerekiyor.” yorumlarında bulunmuşlardı.

Haberimizin ardından Bilecik Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında ilimiz Murat Hüdavendigar Ortaokolu’nda yapılan Liseye Geçiş Sınavı ile ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerle ilgili olarak inceleme başlatılmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.”

İLGİLİ HABER

Haberimizin Ardından Bilecik Valiliği İnceleme Başlattı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 Haziran 2021, 05:01

    Engelli.. çocuğu. Sapik… sapkın…. arada kalmasını anlatamam veliler dikkatli çocuk çocuk………….

    Cevapla