HACI ADAYLARI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramının yaklaşması ile birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozüyük’te de hacı adayları hac görevlerini yerine getirmek üzere kutsal topraklara uğurlandı.

Bozüyük Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen uğurlama programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, organizasyon firması yetkilileri ve 16 hacı adayının ailesi katıldı. Dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlanan hacı adayları ve aileleri gözyaşlarına hâkim olamazken duygusal görüntüler ortaya çıktı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ; “Bugün çıkacağınız bu kutsal yolculukta sizleri yalnız bırakmayarak meydanımızı dolduran herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün dökülen hüzün gözyaşları İnşallah ibadetlerinizi tamamlayıp sağ salim sevenlerinize tekrar kavuştuğunuzda sevinç gözyaşlarına dönüşsün. Allah bu kutlu günü herkese nasip etsin. Yolunuz açık olsun. Peygamber Efendimize selamlarımızı ulaştırmanız dileği ile hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

 

Konuşmaların ve yapılan duaların ardından hacı adayları ile tek tek görüşen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, hacı adaylarının yakınları ile birlikte hacı adaylarını kutsal topraklara uğurladı. Eskişehir’den uçağa binecek olan hacı adayları yola çıkarken uzun süre gözyaşı döktü.

HACI ADAYLARI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin