Halı Yıkama Şirketi İçin Gerekli Belge Ve Malzemeler Nelerdir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halı yıkama firması açmayı düşünenler ilk önce bu belgeleri tamamlamalıdır. Bu konuda ilk öncelik sermayenizi belirlemektir. Gerekli tüm hazırlıkları yaptıktan sonra yapmanız gereken önemli şeylerden birisi de ruhsat almaktır. Bu işlemleri tamamladıktan sonra artık bu işe başlayabilirsiniz. Halı yıkama Şanlıurfa firmaları profesyonel çalışma kadrosu çalışanlarıyla sizlere hizmet vermektedir.

Halı Yıkama Ruhsatı İçin Gerekli Belgeler

Her belediye ruhsat için farklı belgeler isteyebilir. Bunları bağlı bulunduğunuz yerin belediyesinin ruhsat işlerine bakan bölümünden öğrenebilirsiniz. Tüm belediyelerce ortak istenen belgelerin bazıları ise şunlardır:

  • İş yeri açma dilekçesi
  • Başvuru formu
  • Nüfus cüzdanı örneği
  • Vesikalık fotoğraf
  • Kira kontratı
  • Faaliyet belgesi
  • Şirketler için imza sirküleri
  • Mal sahibi için; tapu fotokopisi
  • Oda kayıt belgesi
  • Vergi levhası
  • Çevre temizlik vergisi ödeme makbuzu
  • İtfaiye uygunluk raporu

Yukarıda belirtilen evrakları tamamladıktan sonra artık iş, halı yıkamada kullanılan malzeme seçimi ve teminidir.

Halı Yıkama İçin Gerekli Malzemeler

Halı yıkama sektöründe müşteri memnuniyeti, en önemli unsurlardan biridir. Verilen hizmet kalitesine azami özeni göstermek gerekir. Bunun için halıları çok temiz ve halıya zarar vermeden yıkamalı, söz verilen sürede müşteriye teslim edilmelidir.

Müşteri memnuniyeti için halı yıkamada kullanılan malzemeler modern ve halıya zarar vermeyecek malzemeler olmalıdır. Halı yıkama işletmesi açmak için işletmenizde bu malzemelerin bulunması gerekir. İşletmenin büyüklüğüne göre farklılık gösterse de genellikle gerekli olan malzemeler kullanılmaktadır. Bu malzemelerle ilgili ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız Urfa halı yıkama sitesini ziyaret edebilirsiniz. Halı yıkamada kullanılan malzemelerden bazıları şunlardır;

Halı yıkama ve sıkma makinesi, toz alma makinesi, sanayi tipi elektrik süpürgesi, devir ayarlı döner yıkama fırçası, halı asmak için demirbaş, ahşap çek pas hava toplayıcı ve tüy düzeltici tarak ve kurutma sehpası kullanılır. Bunların yanı sıra disk fırça makinesi, su deposu, basınçlı yıkama makinesi leke çıkarıcı solüsyonla,  halı yıkama deterjanı, şampuanı ve genel temizleyici maddeler de kullanılmaktadır. Ayrıca plastik eldiven, çizme ve bone, yıkanan halıları paketleme için streç film, tanıtım cihazı, ticari bir araç ve güzel kokulu parfümler en önemli araçlardır.

Halı yıkama işletmesi için gerekli malzemeleri bu şekilde sıralayabiliriz. Başlangıçta işe bu malzemelerle başlayabilirsiniz. Daha sonra bütçeniz ölçüsünde otomatik halı yıkama malzemeleri satın alarak firmanızı büyütebilirsiniz. Kullandığınız malzemeler ne kadar kaliteli olursa müşteri memnuniyeti de o kadar iyi olur. Yaptığınız işlerle müşteriyi mest edebilirsiniz.

Kaliteli Hizmetin Adresi

İyi bir hizmet verme anlayışı ile kurulmuş olan Şanlıurfa halı yıkama firmaları, halı yıkama müşteri memnuniyetini sağlamak için modern halı yıkama malzemeleri kullanmaktadır. Kullanılan bu malzemeler sayesinde halılara zarar vermeden yıkama yapılmakta,  halılar müşterilere güvenle teslim edilmektedir. Sizlerde halılarınızı yıkatmayı düşünüyorsanız Urfa Halı Yıkama sitesinden bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Halı Yıkama Şirketi İçin Gerekli Belge Ve Malzemeler Nelerdir?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin