HALİL ELDEMİR: “TOPLUMUN SESİ OLMA GÖREVİNİ ÜSTLENİYORSUNUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik milletvekili Halil Eldemir, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile mesaj yayınladı.

bilecik haberleri
Eldemir, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısı ile yayınladığı mesajında “doğru algılayıp yorumlayarak toplumumuzun sesi olma görevini üstleniyorsunuz” dedi.

Halil Eldemir’in 10 Ocak çalışan gazeteciler günü mesajı ise şöyle;

İletişim ve buna bağlı etkileşim sürecinin temel belirleyici olduğu günümüzde basın ve yayın organları temsilcilerinin ve çalışanlarının önemi ve etkinliği açıktır.

Sizler, İlimizdeki basınımızın değerli temsilcileri olarak, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine ve kalkınmasına önemli katkılarda bulunuyorsunuz.

Aynı zamanda Bilecik’imizde kamuoyunun gözü kulağı olmuş, ilimiz, bölgemiz ve ülkemizdeki gelişme ve değişmeleri doğru algılayıp yorumlayarak okuyucusuna aktarmak suretiyle, bu anlamda toplumumuzun sesi olma görevini üstleniyorsunuz.

Güç bir ortamda, güç çalışma koşullarında, iletişim özgürlüğünün korunması, demokrasinin işletilmesi, gerçeklerin ortaya çıkarılmasında gösterdiğiniz emeğe sonsuz saygı duyuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, sizin ve basında her kademede görev yapan çalışanlarımızın Çalışan Gazeteciler Gününüzü içtenlikle kutlar, başarılı hizmetlerinizden dolayı teşekkür eder, selam ve sevgiler sunarım.

HALİL ELDEMİR: “TOPLUMUN SESİ OLMA GÖREVİNİ ÜSTLENİYORSUNUZ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin