HAMAM TARTIŞMASI ALEVLENİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in geçtiğimiz gün, Bilecik Belediyesi Osmanlı Hamamı’nın ruhsatsız olduğu halde hizmet verdiğini ve kapatıldığını belirtmiş, vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için kaçak bir hamamın hizmet vermesi doğru değil açıklamalarında bulunmuştu.

Başkan Şahin’in açıklamasının ardından eski işletmecinin avukatlarından da Başkan Şahin’e cevap verilirken, bir diğer açıklama da AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’dan geldi.

Milletvekili Yağcı, yaptığı açıklamada, Kapatılan söz konusu hamamla ilgili “Saçma sapan demeçler veriliyor, ne hukuki ne de teknik anlamda hata yok” ifadelerinde bulundu.

Hamamla ilgili olarak bir sürü saçma sapan, ilgisiz alakasız demeçler verildiğini dile getiren Milletvekili Yağcı, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“EKSİKLİK VE AKSAKLIK TAMAMLANIR”

“Bu hamamda ne hukuki anlamda ne de teknik anlamda herhangi bir hata yok. Akıntı denilen olayda tavanda teras var, terastan yağmur veya kar sularının sızdırılması olayı var. Üzerindeki plakalarda ahşap dökülen bir plaka değil buhara dayanıklı özel bir malzeme. Bu hamamın kesin kabulü yapılmamış, bu tür aksaklıklar olursa yapılsın diye kesin kabulü yapılmamış. Kesin kabuller teslimden bir yıl sonra yapılır, eksiklik aksaklık tamamlanır.

“HATALI BİR İŞ YAPILMIŞ ALGISI OLUŞTURULUYOR”

Öyle bir olaydan dolayı Bilecik’te sanki hatalı bir iş yapılmış algısı oluşturuyor. Ruhsatı yok falan deniliyor zaten ruhsatı veren belediye, belediyenin yapmış olduğu inşaatların çoğunda ruhsat yok. Çünkü ruhsatın kaynağı kendisi, kurallara uygundur. Bunlar gündemi meşgul eden şeyler ve bu anlamda neden yapıldığını anlamış değilim.”


İLGİLİ HABERLER:

HAMAM TARTIŞMASI ALEVLENİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 11 Ocak 2020, 17:48

    bir bina yapılırken denetim olur fakat seçim diye acele ile açılırsa mazaret üretmek en kolayı keşke seçim için acele ile açtık diyebilse

    Cevapla
  2. 12 Ocak 2020, 08:17

    Sayın gazteci neden demeçlerimizi vermiyorsunuz EEEYYYYY

    Cevapla
  3. 12 Ocak 2020, 08:18

    Caferden bir farkınız kalmadı o secer ondan sonra akp yı siler verır sizdemi oyle oldunuz biz taraf tutmayız neyse o bir gun sizede sıra gelecek bunlar yazılıyor

    Cevapla
  4. 12 Ocak 2020, 15:50

    Hamamın saunası çalışmıyor hamamın içinde tavan çürümüş kanallar içine göçüyor asansör yok heryer soğuk hamamcıyı geç müşteri olarak ben memnun değilim EY selim yağcı

    Cevapla
Bizi Takip Edin