Hamburger Kutularından Doğaya Dost Ürünlerin Kullanılması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Restoranlarda ve fast food ürünlerin paket içerisine konulması ile servis edilmesi son derece kolay ve zahmetsiz bir sunumdur. Bu tarz kutuların plastikten ya da köpükten olmamasına dikkat etmek hem sağlık açısından önemlidir hem de çevreye zarar vermemesi açısından önemlidir. Bu yüzden Hamburger kutusu sağlığa zarar vermeyen ve sıcakla temas ettiğinde zararlı madde salgılamayan maddelerden üretilmelidir.

Kraft tarzı kâğıt ürünler sağlığa zararlı hiçbir madde içermediği gibi doğaya atıldığında da kısa sürede çözülerek çevre kirliliğinin azalmasına katkıda bulunmaktadır. Kraft kese kağıdı gibi ürünler de yine aynı şekilde gıda ile temas ettiğinde hiçbir şekilde zarar vermez. Unlu mamuller çerez gibi ürünler bu kâğıtların içerisinde muhafaza edilebilmektedir. Siparişini oluşturmak için ise Zirve Kullan At internet sitesini aracılığıyla sipariş verilebilmektedir.

Baskılı Kraft Çantalar

Baskılı kraft çanta firmalara ve işletmelere özel olarak hazırlanmış çevreye duyarlı ürünlerden ihmal edilmiş olan ambalajlardır. Bu tarz ambalajlar iğne yapraklı ağaçlardan ve yumuşak kabuklardan imal edildiği için sağlığa zararlı hiçbir ürün içermez. Özellikle gıda gibi ürünler temas ettiğinde de sağlığa zararlı bir risk oluşturmamaktadır. Bu tarz çantaların yüzeyleri pürüzsüz olduğundan dolayı logo yapmaya da oldukça müsaittir. Daha önce yapılmış birbirinden farklı çanta modelleri için Zirve Kullan At internet sitesi ziyaret edilebilir. Sipariş oluşturmak için ise yine sitenin irtibat numarası ile iletişime geçmek yeterlidir.

Hamburger Kutularından Doğaya Dost Ürünlerin Kullanılması
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin