HANIMLARA MÜJDEYİ VERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ile bir araya gelen Başkan Bakıcı Bozüyük’te hanımlar için yapılması planlanan projeleri ve yapılan çalışmaları anlattı.

 

Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen kahvaltının ardından Bozüyük için yapılan projeleri anlatan Başkan Bakıcı; “Bozüyük’te en büyük sorunlardan birisinin hanımlarımız için uygun çalışma ortamı eksikliği olduğunu biliyoruz. Bunun içinde her alanda hanımlara pozitif ayrımcılık yaptığımızı ifade etmek istiyorum. İlçemizde faaliyet gösteren özel bir tekstil firması ile yaptığımız görüşmeler sonunda yeni bir yatırım yapması yönünde adımlar atıldı ve özellikle kadınların çalışacağı bir sektör oluşturmada hızla ilerliyoruz” dedi.

 

Tekstil ve kadınlar için uygun sanayi yatırımlarının Bozüyük’e yönlendirilmesi için çalışmalarını sürdüklerini belirten Başkan Bakıcı; ayrıca Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kültür turlarının bu yıl Bolu-Abant ve Yedi Göller’e yapılacağını belirterek tüm Bozüyüklü hanımları gezilere davet etti.

 

 

Yapılan yatırımlar ve projelerin ardından Başkan Bakıcı hafta sonu yapılacak olan referandum ile ilgili olarak maddeleri ayrıntılı bir şekilde anlatarak; AK Parti hükümetleri tarafından yönetimdeki ve sistemdeki sorunların çözülmesindeki son adımın Cumhurbaşkanlığı Sistemi olduğunu belirtti.

HANIMLARA MÜJDEYİ VERDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin