Has Nakliyat, Bilecik’te Evden Eve Nakliyat

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik ilimizde hizmet veren evden eve nakliyat firması Has Bilecik Nakliyat taşımacılık alanında 2009 yılından beri hizmet vermektedir.

Nakliyat alanında vermiş oldukları referanslar ve güvenceler ile ev taşımanın kolay bir hali olduklarını söyleyen Has Bilecik Nakliyat yetkilisi Ercan Çalık, “Biz bu sektörde önceliğimiz müşteri memnuniyeti olarak varlık gösteriyoruz. Birçok müşterimizin ev taşıma işini yaptık ve çok güzel ve mutlu aileler geride bıraktık. Sigortalı taşımacılık güvencesi ile ev taşıma sırasında oluşabilecek sorunlara karşı evinizi sigortalatmış olacaksınız. Asansörlü geniş araç kapasitemiz ile dilediğiniz kat ta bulunan dairenizi yeni evinize zamanında ve kusursuz bir şekilde taşıyoruz.”dedi.

“Tüm Türkiye’ye hizmet veriyoruz”

Evden eve taşımacılık alanında şehiriçi ve şehirlerarası nakliyat hizmeti veren firma profesyonel uzman bir kadro ile tüm mobilya ve taşınacak eşyalarınızın kalın ambalajlar ile paketlenip taşınacağını tamamen profesyonel yöntemler ile hizmet verdiklerini söylüyor. 7/24 çağrı merkezi ile hizmet veren firma Bilecik kadar Bozüyük ilçemizde de ev taşıma hizmeti vermektedir.

Has Nakliyat, Bilecik’te Evden Eve Nakliyat
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Heryerdesin be ercan emmmim nakliye sektörünün piiri mucidi

    Cevapla
  2. Bu işin hakkını veren tek firma

    Cevapla
  3. Has nakliyat her yerde maşalah

    Cevapla
  4. Yeni görev yerime Ercan abim taşımıştı Has nakliyat iyidir.

    Cevapla
  5. has nakliyat selamlar saygılar

    Cevapla
Bizi Takip Edin