Havuz Çeşitleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havuz firması sayısı arttıkça havuz çeşitleri de artmaktadır. Önceleri firmalar sınırlı sayıda çeşit ile müşterilerine hizmet vermekteydi. Şimdi kalifiye eleman sayısında meydana gelen artış sebebiyle farklı uygulamalar gelişmektedir. Önceleri sadece eşme olarak tabir edilen havuzlar yapılmaktayken şimdi küçük odalara da prefabrik havuzlar yapılmaya başlandı. Havuz firmalarının ülkemizde uyguladığı çeşitlilik şu şekilde anlatılmaktadır.

  • Prefabrik, sonsuzluk ya da klasik yüzme havuzu
  • Banyo ya da hamam odaları
  • Sauna hatta buhar odaları
  • Tatil köyü uygulamaları
  • Gölet ya da yapay gölet havuzu yapımı
  • Spa dizayn odası
  • Fıskiye olarak da bilinen süs havuzları.

Hazır havuz fiyatları bu uygulamaların türüne göre değişmektedir. Havuzlar yapılırken eskisi gibi ekstra masraf edilmemektedir. Paket fiyat ile gerekli tüm işlemler yapılıp havuz yerine kurulmaktadır. Ondan sonra ki süreçte de gerekli bakım onarım işlemleri yapılmaktadır.

Havuz Yapım Süreci

Havuz firması farklı olsa da yapım süreci aynı şekilde işlemektedir. Müşteri havuz yaptırmak için başvurunca öncelikle alan ziyaret edilmektedir. Alanın uygun olduğu havuz tipi belirlenir. Gerekli altyapı hazırlanarak uygulama süreci başlatılır. Uygulama sürecinde kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Müşterinin konforu için gerekli tüm unsurlar göz önüne alınmaktadır. Bu süreçte firmalar profesyonel personelleri ile hizmet vermektedir. Süreç tamamlandıktan sonra da dolum başlatılarak test edilmektedir.

Müşteri memnuniyeti sağlandığı takdirde havuz yapım süreci sona ermektedir. Süreç tamamlandıktan sonra da periyodik bakım sürecinde müşteri ile çalışılmaktadır. Ülkemizde firmalar dünya ülkelerine göre kalitesiyle anılmaktadır. Hizmetleri sadece Türkiye değil neredeyse tüm dünyaya sunulmaktadır. Sizlerde havuz yapımı için https://kilichanhavuz.com/  firmasını ziyaret edebilirsiniz.

Havuz Çeşitleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin