haydi çocuklar bisikletle okula

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi, Bilecik Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde gerçekleştirilen ”Haydi Çocuklar Bisikletle Okula” etkinliği kapsamında öğrenciler, okullarına bisiklet ile gitti.

”Sağlıklı Gelecek, Sağlıklı Nesiller” sloganı ile gerçekleştirilen etkinlikte Bilecik Murat Hüdavendigar Ortaokulu ve 700. Yıl Ortaokulu öğrencilerinden oluşan gruplar, okullarına bisiklet ile ulaşım sağladı.

 

 

 

Sağlıklı Kentler Birliği üyesi olan ve şu ana kadar birçok güzel projeye imza atan Bilecik Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Çevre Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz etkinliğin ilk gününde öğrencileri bisikletleriyle okullara uğurladı.

 

 

”AMACIMIZ BİSİKLETİN YAYGIN KULLANIMI NOKTASINDA FARKINDALIK OLUŞTURMAKTIR”

Öğrencilere çeşitli ikramların yapılması ile başlayan etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi, Bilecik Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde güzel ve anlamlı bir çalışmanın gerçekleştirildiğini belirterek, şunları söyledi:

 

 

 

”Böyle güzel bir etkinlikte güzel bir amaç için bir araya geldik. Gerçekten dünyada bir çok şeye sahip olabiliriz. Ancak hayatımızı devam ettirecek sağlıklı bir çevremiz yoksa hiçbir şeyin önemi olmaz. Onun için öncelikle sağlıklı bir şehre ve çevreye sahip olmak için yeşil ve güzel ortamlara ihtiyacımız var. Şu anda Bilecik’imiz yüzde 54’ü yeşil olan bir şehir. Dünyada karbon salınımı her geçen gün artıyor ve doğadaki oksijeni tüketiyoruz. Buna neden olan bir öğe ise motorlu araçlar. Onun için bizler motorlu araçlara binmek yerine böyle bisiklet gibi faydalı ulaşım araçlarını kullanarak hem çevremizi hem de sağlığımızı korumuş olacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Gerçekleştirilen etkinlikte Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz da öğrencilere, bisiklet kullanımının faydaları ve trafikte uyulması gereken kuralları anlattı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz tarafından öğrenilere teşekkür belgesi dağıtıldı.

 

 

Stadyum önünden hareket eden öğrenciler, Dernek Temsilcisi Hakan Yavuz ile birlikte okullarına ulaştı.

 

 

ETKİNLİK İKİ GÜN BOYUNCA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

25 ve 26 Eylül tarihlerinde iki gün boyunca gerçekleştirilen Haydi Çocuklar Bisikletle Okula projesinin ikinci gününde ise 700. Yıl Ortaokulu öğrencileri okullarına bisiklet ile ulaşım sağladı.

 

Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar Tuhafiye alanında gerçekleştirilen etkinlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Hülya Eçen Çalışkan ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz öğrencileri okullarına uğurladı.

 

 

Dernek Temsilcisi Hakan Yavuz tarafından öğrencilere bisikletin faydaları ve trafikte uyulması gereken kuralların anlatılmasından sonra öğrenciler, okullarına bisiklet ile ulaşım sağladı.

 

Okul Müdürü ve öğretmenlerinin de katıldığı etkinlik öğrenci ve velileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

haydi çocuklar bisikletle okula
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin