Hayırlı Olsun Bilecik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı Bilecik Şeyh Edebali Stadyumu için Bakanlık tarafından 19 Milyon ödenek tahsis edildiğini duyurdu.

Milletvekili Yağcı “Uzun zamandır takip ettiğimiz Bilecikimiz ve spor camiamız için çok önemli olan Bilecik Şeyh Edebali Stadyumunun yeniden yapımı noktasında Gençlik Spor Bakanlığımız tarafından(Spor Toto Teşkilat Başkanlığı aracılığıyla)19.000000(19milyon)ödenek tahsis edilmiştir.” ifadelerine yer verdi.

İlimize ve Spor Camiamıza hayırlı olmasındiyelim Selim Yağcı yaptığı açıklamada; “başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Milletimiz,Şehrimiz ve Hemşehrilerimiz adına gece gündüz demeden çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.
Hep birlikte daha iyiye daha güzele…(temsili proje)”

Hayırlı Olsun Bilecik
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Bilecikin Bileciklilerin şu anda isteyeceği en son şey bir stadyum. Bu parayı yeni hastaneyi bitirmek için kullanmaları gerekir. Hatta yeni bir hastane için daha uğraş verilmeli. Hastane şu aşama da cidden yetersiz kalıyor. Yeni hastane bitirilemedi. Buna harcanmalı bu para..

    Cevapla
  2. 15 Nisan 2020, 12:38

    bilecik için stadyuma gerek olmadığını düşünüyorum 19 milyon ile binlerce yardım yapılaabilir olmadı yeni hastane hızlandırılabilir

    Cevapla
  3. Yıllardır amatör ligden çıkamamış bir takım için bu para çok onlar anca atkı gazoz satsın

    Cevapla
  4. Belediye başkanlığı dönemimde Bilecik sporda ne yardımı yapıldıki bencede bu parayla başka işler yapılmalı

    Cevapla
  5. BU PARA İLE MEVCUT HASTANENİN YERİNE YENİSİ YAPILIR SİZE STAD MI LAZIM İSTASYONDAKİ SAHAYA AZ BİR MASRAFLA YENİ OLUR HA YENİ DEMEYİN BİLGİSİZ YÖNETİCİLER SAYESİNDE TRİBÜN YAPMAYI UNUTMUŞLAR UYDURMA BİR KAFESLE MİLLETİ KANDIRMIŞLAR BU PARA SAĞLIK SEKTÖRÜNDE KULLANILMALI MEVCUT SAHA TRİBÜNLER YIKILIR KARŞI TRİBÜNDEKİ GİBİ PORTOTİF TRİBÜN İŞ GÖRÜR.

    Cevapla
Bizi Takip Edin