HEM UYGULAMALI HEM TEORİK EĞİTİM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan kış spor okulları kapsamında eğitim veren Futsal ve Masa Tenisi öğrencileri Eski Kültür Merkezi Şark Köşesi’nde bir araya geldi.

 

Yaklaşan maçlar öncesinde taktiksel anlamda daha iyi bir eğitim alabilmek için öğrenciler, kuralları ve taktikleri en iyi ortaya koyan maç videolarını izledi. Ailelerin de çocuklarını yalnız bırakmadığı etkinlikte katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Eğitmenler, “teorik eğitimi ve uygulamalı eğitimi dengeleyerek çocuklarımızın başarılı birer sporcu olmaları için çalışmalarımız devam ederken, en önemli maçları izlediğimiz bu etkinliğimizde çocuklarımızın görerek bilgilerini pekiştirmelerini sağlamaya çalışıyoruz, bize her alanda destek veren Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya ve personeline teşekkür ediyoruz” dediler. Velilerde bu etkinlikten oldukça memnun kalırken, çocuklarının sporcu olarak yetişerek tüm kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

sporculara-teorik-ogretim-1 sporculara-teorik-ogretim-6 sporculara-teorik-ogretim-3 sporculara-teorik-ogretim-4 sporculara-teorik-ogretim-5

HEM UYGULAMALI HEM TEORİK EĞİTİM
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin