Hüseyin Korkman’dan Muharrem İnce Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik Milletvekili Adayi Hüseyin Korkman, “Dimdik ayaktayız, yorulmadan sizleri temsil etmek için çalışacağız” dedi.


Memleket Partisi Genel Başkanı Başkanı Muharrem İnce, seçime 3 gün kala cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı.

İnce’nin adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından, kamera karşısına geçen Memleket Partisi Bilecik Milletvekili adayları Hüseyin Korkman ve Şükrü Çetiner, basın açıklaması gerçekleştirdi.

Hüseyin Korkman, yaptığı açıklamada İnce’nin, iftira, hakaret ve kumpasa uğradığını söyledi.

Memleket partisi’nin Türkiye’nin sigortası olacağını ve mecliste partilerini temsil etmek istediklerini vurgulayan Korkman, şu ifadelere yer verdi:

“14 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanı ve Milletvekili olmak üzere 2 seçim yapacağız. Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanı Adayımız kendisine yapılan hakaret, iftira ve her türlü kumpasa rağmen bu güne kadar gelmiş ancak sağlık sorunları yaşamış ve bu nedenle adaylıktan çekilmiştir.

Milletvekilleri olarak Memleket Partisi’ni mecliste temsil etmek istiyoruz. Çünkü memleket partisi Türkiye’nin sigortası olacaktır. Atatürkçülerin o mecliste olması gerekir.

Cumhurbaşkanı Adayımız sayın Muharrem İnce büyük bir fedakarlıkta bulunmuştur, şimdi Bilecikli hemşehrilerimden ve millet ittifakı bileşenlerinden her evden bir oy talep ediyoruz. Çünkü Atatürkçü vekillerin o mecliste olmasını istiyoruz. Bunun için oylarınıza talibiz. Dimdik ayakta, yorulmadan sizleri temsil etmek için çalışacağız hepinize teşekkür ediyoruz.”

Hüseyin Korkman’dan Muharrem İnce Açıklaması
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin