Hüsnü Bilecik’i Şenlendirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Şubat ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Taksim Trio konserine Bileciklilerden büyük beğeni geldi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konserde, Klarnet Sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, Türk Kanun Sanatçısı Aytaç Doğan ve Müzisyen İsmail Tunçbilek, büyük bir performans sergiledi.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Hüsnü Şenlendirici ve beraberindeki sanatçılara teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Performansları dolayısıyla sanatçılara teşekkür eden Belediye Başkanı Semih Şahin, ‘’Ben öncelikle bütün Bilecikliler adına sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir gece yaşattılar bize. Sanatçılarımız, kulaklarımızın pasını sildiler. Bilecikliler her türlü hizmetin en iyisine layıktırlar. Onun için Bileciklileri böyle değerli sanatçılarımızla buluşturuyoruz ve buluşturmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Klarnet Sanatçısı Hüsnü Şenlendirici de Bilecik’te olmaktan duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Etkinliğe katılan vatandaşlar da büyük bir keyif aldıklarını belirterek, katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin ve sanatçılara teşekkür etti.

Hüsnü Bilecik’i Şenlendirdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin