İBB Başkanı İmamoğlu, Bilecik’e geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bilecik’i ziyaret ederek Belediye Başkanı Vekili Melek Mızrak Subaşı ve partililerle bir araya geldi.

Eskişehir’de katıldığı bir programın ardından Bilecik’e gelen İmamoğlu, Söğüt’te Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etti.

Daha sonra Atatürk Parkı’na gelen İmamoğlu, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, İçişleri bakanlığı tarafından geçici olarak görevden alınan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve partililer tarafından karşılandı.

Atatürk Parkı’nda çay içen ve vatandaşlarla sohbet eden İmamoğlu, Subaşı, Semih Şahin ve Partililer ile bir süre görüştü.

İmamoğlu, ziyaret sonrası kentten ayrıldı.

       

İBB Başkanı İmamoğlu, Bilecik’e geldi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 Yorum

  1. 13 Haziran 2022, 10:21

    yapraklar ağlamıştır.

    Cevapla
  2. hani bu haberde selim yağcının eski işe alıp bir numara yaptığı kimse yok diğer haberlerde var.
    park a gitmeleri iyi olmuş zaten başka yer yok gidecek yanlız semih başkana arkasını dönmiş çok ayıp.
    ayı ve geyik heykelini beğenmişlerdir umarım

    Cevapla
  3. Ekrem bey bileciğe gelmiş hoşgelmiş Şeyh Edebali’nin Huzuruna geçmişken Şeyhiminizin EDEP YA HUU sözünden öğreneceği çok şey var. Türbe gezilirken eller arkadan bağlanmaz. Osmanlı padişahlarıTarih şeridini gezerken kolunu bağlayarak neyi amaçlıyorsunuz bilmiyorum. Ama dillerden düşürmediğiniz Saygıyı biraz sizinde uygulamanızı tavsiye ediyorum.

    Cevapla
  4. neden se şu AKEPE liler İstanbulu kaybetmeyi hala hazmedemediler soda için midenize iyi gelir..İmamoğlu gelmiş ziyaret etmiş gitmiş herkes kendi işine bakıyor.. zamanında da Ankarada Dinazorcu hatta denizi olmayan Ankarada jet skici başkanları vardı hani şu bir gecede emirle görevden alınan..kabullenin artık AKEPENIN büyük şehirlerde eridiğini millet artık 2 paket makarna 10 torba kömüre tav olmaktan çıktı..selim yağcı semih şahin kim olursa olsun BILECIKE hizmet etsin Semih Şahin beceremezse yönetimi o da gitsin hangi partiden olursa olsun Bilecike hizmet edecek adam gibi biri olsun..

    Cevapla
  5. zamanında Ankaradaki dinozorcu başkanı hani şu bir gecede emirle gorevden
    alinan varya onu alkışlayanlar burda ahkam kesmesin hala İstanbulu kaybetmenin kuyruk acısını çekiyorsunuz anlaşılan..alışın artık hazmedin..

    Cevapla
  6. 14 Haziran 2022, 09:10

    Ya birileri demiş ki; türbe gezilirken eller arkadan bağlanmaz falan hahahah. Ya nerede yazıyormuş bu kural? Hayırdır, türbedeki ilah mı? Osmanlı şeridini gezerken ellerini bağlamış… Ee ne yapsın, amuda mı kalkıp gezecek, neresine koyacak ellerini? Şu aşağılık kompleksinizden çıkın artık. Geyik ve ayı heykeline laf atmış biri de. Bak şimdi muhteşem düşünür. Heykeller ile ilgili ne sorununuz var bilmiyorum, sanırım Arapları kutsal milleti atfedip eski dinini de kendinize yakın gördüğünüzden dolayı “Acaba yanlışlıkla tapar mıyız?” diye falan mı düşünüyorsunuz? Süs olarak koyulmuş işte parka. İnsanlar gelip fotoğraf çektiriyor, sosyal medyalarında paylaşıyor. Hem Bilecik’in hem de Atatürk Parkı’nın reklamı yapılmış oluyor. Bunu bu kadar basit düşünmek zor mu gerçekten? Her şeyin altında bir şey neden ararsınız? Cahilsiniz, ezbere yorum yapıyorsunuz. Sizin Atatürk’le de cumhuriyetle de, Türkler ile de sorunlarınız var. Açın şu tapındığınız Osmanlı tarihini de bir okuyun. 2-3 dizi izleyip de şov yapmayın durduk yere. He bir de, yorum yazacaksanız korkmadan isminizle yazın.

    He bu arada, ne bir partiyi desteklerim ne de bir siyasetçiyi ölümüne savunurum. İmamoğlu’nun da bana göre inanılmaz hataları var; hdp ile yakınlaşması gibi, eşi Dilek İmamoğlu’nun sürekli Demirtaş’ın eşinin yanında olması gibi. Bir partiyi de takım tutar gibi savunacak kadar aciz değilim. Araştırıyorum, sorguluyorum, her söylenene inanmıyorum, sizler gibi böyle ucuz şeylerden de insanları yaftalamıyorum. Bu yorumu okuyacak herkese de tavsiyem; hiç kimsenin koyunu, köpeği olmayın. Sizin bir beyniniz var, aklınız var. Bu aklın da amacı sorgulamak. Bu kadar basit.

    Cevapla
    • 14 Haziran 2022, 15:48

      Tebrikler !!! bu kadar güzel ve boş cümleleri bir araya getirdiğin için belediyede işe alındın he şunu da unutma manevi Türbelere çaput bağlasın demedik adam gibi dursun elini kolunu koyacağı yeri iyi bilsin.

      Geçmişini bilmeyen, geleceğini de bilemez. Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın…
      Şeyh Edebali
      Ecdad’a saygıyı sevgiyi hoşgörüyü bile anlamıyorsun.

      • 14 Haziran 2022, 19:28

        Bak işte. Benim yazdıklarımın karşılığında bir şey talep ettiğimi ya da ödüllendirileceğimi düşünüyorsun. Klasik cahil ve gerici kafa. Demek ki sen hayatında her şeyi karşılık bekleyerek ya da çıkar doğrultusunda yapıyorsun ki böyle bir imada bulunuyorsun. Altı üstü bir haber sitesine yorum yazdım. Yazık, bu ülkenin gençleri yani bizler için çok üzülüyorum.

        Diyorum ki; takıldığınız şey yanlış. “Hazır ol”da mı gezsin? Elini cebine koysa yine laf söyleyecektin, beline koysa yine laf edecektin. He buraya gelip Osmanlı şeridini hiç gezmese bu sefer de “ee Bilecik’e gelip de oraya neden gitmedin?” diyecektin. Senin amacın bu zaten, bir şey söylemek isteyen her türlü bir yolunu bulur. Saygı göstermek sadece elle kolla mı oluyor? Sen gidersin, İmamoğlu’nun bir padişaha hakaret ettiğini ya da Osmanlı tarihine bir şeyler söylediğini duyarsın, ona kızarsın anlarım. Bu tepkin gereksiz “isme gerek yok”.

        Cevapla
  7. 14 Haziran 2022, 11:43

    Kuruluş ve kurtuluşun şehri şeyh Edebali diyarı Güzel Bilecigimîze teröristleri İstanbul belediyesine işe alan terörist selo yu çok beğeniyorum diyenler eşleri çay muhabbeti yapan kişilerin Bilecigimîze gelmelerine şahsen ben çok mu coook üzüldüm belediyeler arasında anlaşmalar yapıldığı söyleniyor. İstanbul belediyesini kendilerine örnek alırlarsa yakında bilecik belediyesine kimlerin işbaşı yapacagi anlaşılır ozaman da iş işten geçmiş olur. Unutmayın kişiler sevdikleriyle beraber olurlar. Çay içerler.

  8. 14 Haziran 2022, 11:58

    İstanbul da atamızın mezarını tekmeler Bilecik te ellerini kollarını bağlayarak dedelerine mesaj veriyor Bencede buyapilanlar Osmanlı patisahlarina en büyük Saygısızlıktır.

  9. Bu şahıs İstanbul’a ne yaptı kocaman sıfır ayı heykelini görmeye gitmiştir

Bizi Takip Edin