İç Mekânların Gözdesi Lamine Parkeler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lamine parkeler son zamanlarda hiç mekânlarda sıklıkla kullanılan iç mekân malzemelerinden biridir. Mermer ya da seramik ürünlere göre soğuk sıcak etkileşimi daha dengeli olmaktadır. Lamine parke3 katmandan oluştuğu gibi en üst katmanda değerli ve görüntüsü güzel olan ağaçların gövdeleri kullanılmaktadır. En alt katmana doğru ise daha değersiz olan ağaçlar kullanılır.

Parke cila işlemi için ise mutlaka bu konuda uzman ustalardan faydalanmak gerekir. Lamineler zemine çakıldıktan sonra üzeri cila isteyebilmektedir. Bu konuda uzmanı destek almak için ise parke cilam internet sitesi üzerinden destek alınabilir.

Sistre Cila Nedir?

Sistre cila uzun süreden beri kullanılmış olan parkelerin yıpranması sonucunda üst katmanının belirli numaralı zımparalar aracılığı ile alınarak aynı zamanda oyuk olan yerlerin de doldurulmasının ardından üzerine uygulanan cilalama işlemidir. Bu işlem uzman ustalar tarafından yapılmadığı takdirde bulanık bir görüntü elde edilebilmesi mümkündür. İyi bir usta bulmak için ise parke cilam internet sitesi üzerinden irtibat sağlanabilmektedir.

Deneyimli olan ustalar farklı numara ve kalınlıklarda olan zımparalar ile parkelerin üzerindeki pürüzleri alarak oluşan oyukları macun ile kapatır. Uygun bir zamanda ise cilalama işlemi de yapılarak zemin parlak ve pürüzsüz bir görünüm elde edilinceye kadar temizlenir. İnsan gücü ile zımparalama işlemi saatler süreceği için bu konuda üretilmiş olan zımparalama cihazları kullanılarak daha düzgün bir işlem elde edilmiş olacaktır.

 

 

İç Mekânların Gözdesi Lamine Parkeler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir