İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: ”ANAHTARIN TAMAMEN MİLLETİN ELİNDE OLDUĞU SİSTEMİN ADIDIR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin şu ana kadar geçirmiş olduğu sıkıntılı dönemler hakkında da bilgi veren Bakan Soylu, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum hakkında bilgi verdi.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilecik’te AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada; ”Bu sistem cumhurbaşkanlığı sistemi bu milletin en büyük rüyasıdır. Anahtarın tamamen milletin elinde olduğu bir sistemin adıdır bu. Biz bu sistemi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında kimse ile getiremeyiz. Bu sistemi onun dışında kimseyle oturtamayız. Recep Tayyip Erdoğan gibiler kolay kolay yetişmezler. Bugün Avrupa’da lider yoksulluğu var” dedi.

 
Belediye Başkanı Selim Yağcı ise AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada; ”Öncelikle Taşı Mermer, Toprağı Seramik, Yaprağı İpek, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri, Şeyh Edebali Diyarı ve Ertuğrul Sancağı Bilecik’te başta Bakan Süleyman Soylu olmak üzere bütün konuklarımızı muhabbetle selamlıyorum. Sayın Bakanımızın teşrifleriyle düzenlemiş olduğumuz bu güzide toplantının hayırlara ve uğurlara vesile olmasını diliyorum. Sayın Bakanımızın katılımları ve varlıkları, gücümüze güç, heyecanımızı heyecan katıyor. ” ifadelerini kullandı.

 

 

 

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: ”ANAHTARIN TAMAMEN MİLLETİN ELİNDE OLDUĞU SİSTEMİN ADIDIR”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin