İFTAR SOFRASI TOKİ’DE KURULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesinde kurulan iftar sofrası ile gönüller bir oldu.

Bilecik Belediyesi tarafından mahallelerde kurulan sevgi, kardeşlik ve paylaşma sofrası bu kez Osmangazi Mahallesinde kuruldu.

 

 

TOKİ Sosyal Tesisler Meydanında kurulan iftara, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer ve mahalle sakinleri katıldı.

 

 

Mahalle sakinlerinin aynı sofrada iftar açarak, birlik ve beraberlik tablosunun oluştuğu yemekte konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Bilecik Belediyesi olarak gerçekleştirilen faaliyetlerle Ramazan ayının en güzel şekilde değerlendirildiğini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Öncelikle hepinizin Ramazan Şerifi mübarek olsun. Böyle güzel bir günde sofralarınıza kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğimiz gibi Ramazan sevgi ve hoşgörü ayı, yardımlaşma ve paylaşma ayı. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst düzeye çıktığı bir ay. Bizler de Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’imizde şehrimizin her bir noktasında geleneklerimize uygun şekilde birlik ve beraberlik içinde Ramazanı Şerifi değerlendiriyoruz. İftarlarımızı birlikte yapıyoruz, sahurlarımızı yapıyoruz. Cenabı Hak yapmış olduğumuz ibadetleri dergahında kabul buyursun. İşte şimdi Ramazan ayına elveda ettiğimiz zaman dilimindeyiz. Önümüzde Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı var. Ben şimdiden bütün İslam alemi ve hemşehrilerimizin Kadir Gecesi ve bayramını tebrik ediyorum. İnşallah burada olduğu gibi gelecek zaman dilimleri içerisinde daha iyi şartlarda, sağlık ve sıhhat içinde bir arada olmayı bizlere nasip etsin. Böyle güzel bir sofranın kurulmasında katkısı olan ilimizde Akıllı Kavşak çalışmalarını gerçekleştiren firma yetkililerine teşekkür ediyorum. Cenabı Allah yaptıkları hayırları kabul etsin.” şeklinde konuştu.

 

 

Güzel anların yaşandığı iftar programında çocuklar da kendileri için hazırlanan oyun ve eğlence alanında gönüllerince eğlenirken, kendilerine ücretsiz verilen pamuk şeker ve patlamış mısır ile sevindiler.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, iftarın ardından mahalle sakinleri ile çay içerek, sohbet etti.

İFTAR SOFRASI TOKİ’DE KURULDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin