İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi seralarında yetiştirilmek üzere toprakla buluşturulan 5 bini aşkın marul fidesi, iki ay sonra hasat edilerek, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seralarında üretilen marul fidelerinin Bilecik Belediyesi seralarında yetiştirilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı bilgisini vererek, yapılan örnek çalışma hakkında şu bilgileri verdi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak birçok alanda olduğu gibi yardımlaşma ve paylaşma anlamında da örnek nitelikte çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Her fırsatta ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Bu hafta itibariyle Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü sera alanında 5 bini aşkın marul fidesini toprakla buluşturduk. Yaklaşık iki ay sonrasında hasat edeceğimiz marulları ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacağız. Amacımız toplumda yardımlaşma ve paylaşma duygusunun artmasını sağlamanın yanında Bilecik Belediyesi’nin yardım elini vatandaşlarımızın yanında hissettirmektir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları tarafından büyük bir titizlikle toprakla buluşturulan marul fideleri, uygun iklimi bulmaları halinde iki ay öncesinde de yetişmiş olacak’’ ifadelerini kullandı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILACAK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin