İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanlığı, corona virüsü nedeniyle işini kaybeden, zor durumda olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunuyor.

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Teşkilatı, korona virüsüne karşı önlem mücadelesi kapsamında başta işsiz kalan ihtiyaç sahibi vatandaşlar olmak üzere vatandaşlara içerisinde gıda ve hijyenik malzemelerin bulunduğu yardım kolileri dağıtıyor.

Yardımlara ilişkin Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Teşkilat Başkanı İbrahim Dağlı, “Genel başkanımız Fatih Erbakan’ın talimatı üzerine Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Teşkilatı olarak hazırlamış olduğumuz yardım kolileri Gençlik Kollarımızla birlikte nöbetleşe olarak gece gündüz ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz.

“TURİST ÖMER DEĞİLİZ”

Lafa Gelince Hz. Ömer, İcraata gelince turist Ömer değiliz diyen İl Teşkilat Başkanı İbrahim Dağlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Peygamber Efendimiz Hz Muhammed Mustafa (SAV) in “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturu ile; İl Başkanımız Sayın Cafer Arslanboğa önderliğinde il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizin, fitre, zekat ve bağışlarıyla yüzlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımıza erzak kolisi dağıtımı yaptık. Gücümüz yettiğince de yapmaya devam edeceğiz inşallah . Çünkü bizler Yeniden Refah Partisi olarak; Muhterem Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan’ın tabiriyle lafa gelince Hz. Ömer, icraata gelince turist Ömer değiliz.

“GELİR DAĞILIMI KONUSUNDA SINIFTA KALMIŞTIR”

Ancak yapmış olduğumuz erzak kolisi çalışmalarında gördük ki ;büyük vaatlerle iktidara gelenler, adil gelir dağılımı konusunda da sınıfta kalmıştır. Sözde %10’lar seviyesinde olan enflasyon başta olmak üzere ;elektrik ve doğalgaza yapılan rekor zamlar, dar gelirli vatandaşlarımızdan alınan haksız vergiler,banka ve kredi kartı faizleri halkımızın belini tamamen bükmüştür. Halkımız bu ağır yükün altında ezilirken;mevcut iktidar bu yükü hafifletmek için hiçbir  çaba göstermediği gibi yapmış olduğu yanlış ekonomik hamlelerle vatandaşlarımızı daha fazla yükün altına sokmaktadır.

 

İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin