İK 11 PLATFORMU ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İnsan Kaynakları (İK 11) Platformu üyeleri, Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın katılımı ile Bilecik Belediyesi Sultaneli Yöresel Lezzetler Evinde bir araya geldi.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik ve çevresindeki çalışma hayatı ve eğitim süreçlerindeki gelişmeler ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede; ”Bilecik’te etkin bir şekilde iletişimi sağlamaya ve liderlik etmeyi amaçlayan Bilecik İnsan Kaynakları (İK 11) Platformu üyeleri ile Sayın Valimiz ve protokolümüzün katılımı ile Belediyemiz Sultaneli Yöresel Lezzetler Evi’nde yemek organizasyonunda bir araya geldik. İnsan Kaynakları meslek grubunun, belediyemiz ve tüm diğer kamu kuruluşlarının aktif katılımları ve destekleri ile tüm Bilecik çevresinde çalışma hayatına, eğitim süreçlerinden itibaren sorunları ve çözümleriyle ilgili bir araya gelerek katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu akşamki organizasyonumuza davetimize icabet eden başta Sayın Valimiz ve İK 11 platform üyelerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İK 11 PLATFORMU ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 16 Kasım 2017, 14:28

    Bizleri unutmayandeğerbașkanimiz Halil beyve ișkurmüdürüm Ayhan to an eye Teșekkürü boçbiliriz saygılar Imlay ADA osgb Ünal özdemir

    Cevapla