İKİ YIL ARADAN SONRA YEDİ TEPELİ ŞEHRE GEZİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Belde halkını pandemi sonrası iki yıl aranın ardından İstanbul’a geziye gönderdi.

2 Haziran Perşembe günü 84 kişilik kafile ilk olarak sabah namazını Eyüp Sultan Camiinde kılarak güne başladı.

Ardından Pierre Lotte tepesinde kahvaltı eden kafile rehber eşliğinde Sultan Ahmet, Aziz Mahmut Hüdai Mihrimah Sultan, Ayasofya ve Büyük Çamlıca Camilerini ziyaret ederek ibadetlerini yerine getirdi.

Topkapı Sarayı ziyareti sonrasında Boğaz’da tekne turu ile son bulan gezi hakkında Belediye Başkanı Mustafa Yaman şu ifadelere yer verdi:

İstanbul gezi turu 2 Haziran Perşembe günü yapıldı. Beldemizden 84 kişilik gezi grubu 2 yıllık aranın ardından ilk gezi yolculuğunu ,Yedi tepe üzerine kurulan ,dünyanın en zengin dini eserlerini içinde barındıran, muhteşem görselliği ile baş döndüren, iki kıtayı birbirine bağlayan güzel şehrimize İstanbul’a yaptılar.

Gezi turuna katılan vatandaşlarımız , rehber eşliğinde ilk olarak sabah namazını Eyüp Sultan camiinde kıldılar, nostaljiyi anımsayarak, simit ve çay ikramıyla edilen kahvaltı ve Pierre lotte tepesinden muhteşem görselliği ile büyüleyen Haliçe bakarak içilen sıcacık çayla birlikte İstanbul camileri gezi turu başlamış oldu.

Gezi turuna katılan vatandaşlarımız, Sultan Ahmet camii, Aziz Mahmut Hüdai Mihrimah Sultan Camii ve Türbesi, Ayasofya camii, Büyük Çamlıca camiini ziyaret ederek namazlarını eda edip, dualarda bulundular. Ayrıca Topkapı sarayı ve yapılan boğaz manzaralı, tekne turu ile İstanbul şehrimizin muhteşem görselliğini denizden de görme fırsatı buldular.

İKİ YIL ARADAN SONRA YEDİ TEPELİ ŞEHRE GEZİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir