İkizlerin Motosiklet Sevdası Hayran Bırakıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te üniversite okuyan iki kız kardeş’in motosiklet tutkusu herkesi hayran bırakıyor.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde (BŞEÜ) eğitim öğretim gören 19 yaşındaki ikizler Büşra ve Kübra Özdil, 3 yıldır motosiklet kullanıyor.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde (BŞEÜ) okuyan, Konya’da yaşayan Özdil kardeşler, ailelerinin yanına motosikletleriyle gidip geliyor.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde okuyan Büşra Özdil, “İnternetten video izlerken karşımıza motosiklet görüntüleri çıktı. Dikkatimizi çekti inceledik, sonra diğerini, sonra diğerini derken böyle böyle büyüdü bu aşk. Motosiklet ortamını, sürüşünü, o özgürlüğü tatmak istedik.” ifadelerini kullandı.

Elektrik Bölümünde öğrenim gören Kübra Özdil ise “İlk motosiklet almayı ben istedim. Babam, ‘Sen tek alamazsın ikizini de ikna et’ dedi. Öylece başladık. Konya’dan motosikletle gidip geliyoruz. Konya’dan Antalya’ya, Alanya’ya, Ankara’ya ve Bursa’ya gittik. Öyle çok gezimiz oldu motosikletlerle.” dedi.

BŞEÜ Motosiklet Grubunun 20 üyesi olduğunu söyleyen motosiklet grubu başkanı Halil İbrahim Yolcu, “Motosiklet sevgimizi kelimelerle anlatmak mümkün değil. En baştaki amacımız motosikletlerde daha düzgün binme kültürünü çoğaltmak. İkiz kız kardeşler bu konuda çok başarı. Çok sevdiğimiz arkadaşlarımız. Grubumuza renk kattılar.” diye konuştu.

İkizlerin Motosiklet Sevdası Hayran Bırakıyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Allah kaza bela vermesin. Aman dikkatli olun .

    Cevapla
Bizi Takip Edin