İL BAŞKANI KARABIYIK: “Bunların okuma problemleri var biliyoruz ama anlamayla ilgili de problemleri var sanırım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, geçtiğimiz gün Cumhuriyet Meydanında Başbakan Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile diğer bürokratların katılımıyla, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi düzenlenen mitingde konuşma yaptı.

 

 

Buradaki konuşmasından önce Bilecik halkını selamlayan Karabıyık, “Yaklaşık 2 aydır sahalarda yeni anayasamızı anlatmak, sizlere aktarmak için yoğun bir tempo içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızda, tüm ilçelerimizde yeni anayasanın değişikliği konusunda halkımızı aydınlatmakta bizlerle beraber gece gündüz demeden sizlerle beraber tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Karabıyık, yine geçtiğimiz günlerde Bilecik’e gelerek miting düzenleyen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile ilgili, “genel başkanları gibi cumhurbaşkanıyla, başbakanın yeni sistem de çatışacağını iddia etmeseler de, neye hayır dediklerini bilmiyorlar, görüyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

 

Karabıyık konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:
Dün malumunuz bu meydanda sayın İnce, bir miting düzenlediler. Hoş geldiler, sefalar getirdiler. Kendileri yeni anayasayı anlatmak için, neden hayır dediklerini anlatmak için geldiler. Geçen canlı yayında da söyledi kendisi muhtemelen buraya gelirken yeni anayasa metnini de getirmiş olmalı ki ne anlattığını bilmiyoruz tabi. her nekadar kendileri genel başkanları gibi cumhurbaşkanıyla, başbakanın yeni sistem de çatışacağını iddia etmeseler de, neye hayır dediklerini bilmiyorlar, görüyorsunuz.

 

“ANLAMAYLA İLGİLİ DE PROBLEMLERİ VAR SANIRIM”
Tutturmuşlar canlı yayında metni yanımda getirmedim, yok lokantaları kapatıcaklar, yok muhtarlıkları kapatacaklar, yok kahvehaneleri kapatacaklar. Bunların okumayla ilgili problemleri var biliyoruz ama anlamayla ilgili de problemleri var sanırım.

 

“HER KELİMESİNDEN ADIM KADAR EMİNİM”
Sizlerin de takdirine sunduğumuz 18 maddelik anayasa değişikliğinin her bir maddesinden, her bir kelimesinden, ben şahsen adım Fikret Karabıyık olduğu gibi sonuna kadar eminim ve sizlerin de emin olduğuna inanıyorum.

 

“ADAMI ÜLKESİNE GERİ GÖNDERDİLER”

Keşke Ana Muhalefet partisi de neyi savunduğunu, neye hayır dediğini anlatabilseydi. Biliyorsunuz geçen yurt dışında bir uzman reklamcı getirdiler kampanya sürecinde neden hayır dediklerini anlatabilmek için. Adam bir sürü istatistikler yaptı, baktı sürekli bir istikrar var, sürekli huzur var ülkede. Yatırımlar var, halktan teveccüh var. Bir hafta boyunca çıktı: ya ben bir haftadır burada geziyorum. Burada bir problem yok ama siz bana bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz ben sizin neden hayır dediğinizi bir türlü anlayamadım dedi. Adamı hemen canlı yayından sonra ülkesine geri gönderdiler. Bilmedikleri ve okumadıkları şeye hayır diyorlar kendileri. Canlı yayında da gösterdiler biliyorsunuz.

 

“AK PARTİ GENÇLERE ÖNEM VERİYOR”

Değişiklik içerisinde bir de 18-25 yaş maddemiz var biliyorsunuz. Tabi önce biz gençlerin bir sesini duyalım. Biliyorsunuz ben de sizler gibi genç bir kardeşinizim. Hatta Türkiye’nin her yerinde, her platform da anlatıyoruz. AK Parti’nin gençlere önem verdiğini, neden ve ne kadar önem verdiğini her çıktığımız canlı yayında, her çıktığımız programda anlatmaya çalışıyoruz. En canlı örnek olarak ta kendimizi gösteriyoruz. Gençlerimize cumhuriyet tarihinde 94 yıldır sağlanamamış bir hakkı teslim etmek istiyoruz. Siz 18 yaşınıza geldiğinizde ehliyet alabilirsiniz diyoruz, kredi çekebilirsiniz diyoruz, evlenebilirsiniz, askere gidebilirsiniz diyoruz. Hatta yöneteceğin lideri seçebilirsin diyoruz ama seçilemezsin diyoruz. Allah nasip ederse 16 nisan da güçlü bir evet çıkacak ve 18-25 yaş gençlerimiz de mecliste, muhtarlıklarda, belediyelerdeki yerlerini alacaktır.

 

“BİR OY DEYİP GEÇMEYELİM”
Bilecik olarak sizlerden ricam demokrasimize ve sandığımıza sahip çıkalım. Bir oy diyip geçmeyelim. Bütün hemşehrilerimizin, bütün kardeşlerimizi sandığa yönlendirelim lütfen. İnşallah ülkemizin temelinin atıldığı bu topraklardan da güçlü bir evet ile Ankara’ya güçlü bir destek gönderelim.

 

“ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”
Güvenliğimiz için gece gündüz çalışan güvenlik mensuplarımıza, halkımıza ulaşabilmemizde yardımcı olan basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.


İLGİLİ HABERLER:

İL BAŞKANI KARABIYIK: “Bunların okuma problemleri var biliyoruz ama anlamayla ilgili de problemleri var sanırım”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Başkanım adamsın

    Cevapla