İl Başkanı Karabıyık’ın Ankara Temasları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ankara temasları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

İl Başkanı Karabıyık ilk olarak Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Komisyon Başkanı ve önceki dönem Bakanlarından Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’yı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’yı ziyarette bulundu.

Ziyaretleri sonrasında bir açıklama yapan İl Başkanı Karabıyık, “Agitpa (Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı) Komisyonu Başkanımız, Hemşehrimiz, önceki dönem Bakanlarımızdan Nabi Hocamızı mecliste ziyaret ettik. Kıymetli büyüğümüzün engin tecrübelerinden her fırsatta istifade etmeye çalışıyoruz. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Karabıyık Bakan Dönmezi ziyaret ederek, “Hemşehrimiz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez Beyi makamında ziyaret ettik. abd nin Sayın Bakanımıza yaptırım kararı almasının arkasındaki gerçekleri biz biliyoruz. Bakanımız kararlı, Doğu Akdeniz’ de çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Bakanımızın Hemşerilerimize bol bol selamları var.” dedi.

İl Başkanı Karabıyık, Milletvekili Selim Yağcı ile Ankara’da bir araya gelerek yaptığı açıklamsında, “Milletvekilimiz Selim Yağcı’ yı Gazi Meclisimizde ziyaret ettik. Bilecik için yoğun mesai harcayan Vekilimizle çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, Sayın Vekilimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Bilecikli Hemşehrilerimiz unutmasın ki Ankara’ da her daim açık bir kapıları var.” diye konuştu.

İl Başkanı Karabıyık’ın Ankara Temasları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 18 Ekim 2019, 13:51

    secimii kaybeden ekipp bizi chp ye mahkum eden ekipp mükafatı bu muu pess

    Cevapla
  2. 18 Ekim 2019, 20:29

    Hadi il başkanı gezmeye gitti bizim Mehmet in işi ne Ankara da

    Cevapla
  3. 18 Ekim 2019, 22:23

    Fikret Karabıyık başkanımızdan allah razı olsun. Çok başarılı, yardımsever,çalışkan bir siyasetçi Türkiyemizin halkın insanlığın böyle temiz dürüst parlak insanlara ihtiyacı var başarıları daim olsun allah yar ve yardımcısı olsun diyorum.

    Cevapla
Bizi Takip Edin