İl Sağlık Müdürlüğü ile Üniversite Arasında Protokolü İmzalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, Hemşirelik Bölümü ile İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerine ilimizin sağlık kuruluşlarında klinik uygulama imkânı sağlandı.

Protokolün imzaları Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Hazer ve İl Sağlık Müdürü Dr. Atıf Deniz tarafından atıldı.

 

 

İmzalanan protokolle; Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri, Bilecik İl Sağlık Müdürlüğünün 1. ve 2. basamak sağlık kuruluşlarında beceri ve deneyim kazanma fırsatı bulacaklar.

 

 

 

Öğrenciler bu uygulama sayesinde; sağlık sektörünü yakından tanıyacak, tutum ve davranışlarını geliştirecek, iş hayatına uyum sağlayacak ve hizmet ortamında yetişecekler. 23 Ekim 2017 tarihinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde imzalanan ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı için geçerli olan protokolün imza törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Hazer ve İl Sağlık Müdürü Dr. Atıf Deniz’in yanı sıra, Sağlık Yüksek Okulu Müdürü ve Hemşirelik Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fadime Özdemir Koçak, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Hülya Saray Kılıç ve İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Metin Karakuş katıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü ile Üniversite Arasında Protokolü İmzalandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin