İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı olarak Gölpazarı ilçesinde İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Ekim ayı danışma toplantısına Ak parti Bilecik Millet vekili Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik il teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları ve Gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri olarak Ekim ayı danışma toplantısı gerçekleştirildi.

Son derece verimli geçtiğini belirten AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık; “Gölpazarı İlçe Başkanlığı’mızın organize ettiği İlçe Danışma Meclisi toplantısında Gölpazarı teşkilatımızla bir araya geldik. Son derece verimli ve istişare içerisinde geçen toplantımıza katılan AK Partimizin, Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yoldaşları Gölpazarlı hemşerilerime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlçe Danışma Meclisi Toplantısı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 24 Ekim 2018, 09:37

    Seçimleri geçim kapısı yapanlar sahnede, hayırlı işler. Vitrin çalışmaları başlamış, sokaklar, caddeler her şeyi anlatıyor Gölpazarında fazla söze ne hacet. Bakan Gözler işiten kulaklar, olabildiği çıplaklığı ile meselenin farkında olmalı.Kış geliyor inşallah
    öğrencilere sabah servis koymayı akıl eden birileri çıkar İnşallah.

    Cevapla
Bizi Takip Edin