İLİMİZİ BAŞARI İLE TEMSİL ETTİLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Spor Kulübü atletizm, gülle atma ve uzun atlama branşı oyuncularından oluşan heyet, Aksaray’da düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular müsabakalarında derece ile döndüler.

6-7 Nisan’da Aksaray’da yapılan Okul Sporları Özel Sporcular müsabakalarında ilimizi temsil eden Bilecik Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulları kafilesi yapılan müsabakalara 25 öğrenci ve 9 özel eğitim öğretmeni ile katılarak, büyük bir başarıya imza attılar.

 

Müsabakalarda atletizm, gülle atma ve uzun atlama branşlarında mücadele veren sporcularımızdan 100 metre yıldız kızlarda Ayça Çobanlar Türkiye üçüncüsü, Gülle atma yıldız kızlarda Merve Ara Türkiye dördüncüsü, 300 metre yıldız erkeklerde Barış Aladağ Türkiye dördüncüsü olurken, 1500 metre yıldız erkeklerde Hasan Parmak Türkiye dördüncüsü olmayı başardı.

 

Kafile Başkanı Hüsnü Anıl Tekin, Okul Müdürü İbrahim Aydoğar, öğretmen ve öğrenciler, elde edilen başarıya ilişkin maddi ve manevi katkı sunan Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arslan Yıldız ve Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a teşekkür ettiler.

 

Sporcu heyet, bundan sonraki müsabaka ve organizasyonlara arkalarında bu tür desteğin olduğunu hissederek daha büyük başarılara imza atacakları bilgisini verdi.

İLİMİZİ BAŞARI İLE TEMSİL ETTİLER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin