ILIN EN BAŞARILI İLLERİ ARASINA GİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Yaşayan Şehir Müzesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli yerel yönetim ödülü olan Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerinde Şehircilik Altyapısı Kategorisinde Yılın En Başarılı İlleri arasına girerek ödüle layık görüldü.Belediyecilik alanında yapılan başarılı çalışmaların ödüllendirilmesi ve yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacıyla Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri sahiplerini buldu.

 

 

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan ve her ay binlerce konuğunu ağırlayarak, ilimizin tanıtım ve turizmine büyük katkılar sağlayan Yaşayan Şehir Müzesi, Altın Karınca Belediyecilik Ödüllerinde ”Yılın En Başarılı İlleri” arasına girmesini sağladı.

 

 

Beşiktaş’ta bir otelde gerçekleştirilen ödül törenine Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, birliğe üye belediye başkanları ve çok sayıda yerel yönetim temsilcisi katıldı. Birliğe üye belediyeler arasında bilgi ve deneyimlerin aktarılması, örnek çalışmaların yeni projelere temel olmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen törende jüriler tarafından seçilen birçok çalışma ödüllendirildi.”ALDIĞIMIZ ÖDÜLLER YAPTIĞIMIZ İŞLERİN DOĞRULUĞUNU GÖSTERİYOR”

Geçtiğimiz yıl ”Osmanlı tarihine ışık tutan proje: Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ” çalışması ile ödül alan Bilecik Belediyesi bu yıl, şehrimiz ve bölgemizin yakın tarihine ışık tutan Yaşayan Şehir Müzesi ödüle layık görüldü.

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, elde edilen başarı hakkında yaptığı değerlendirmede; ”Aldığımız ödüller yaptığımız işlerin doğruluğunu gösteriyor” ifadelerini kullanarak, ”Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli yerel yönetim ödülü olan Altın Karınca ödüllerinde Şehircilik Altyapısı Kategorisinde ‘Yaşayan Şehir Müzesi’ projemiz Yılın En Başarılı İlleri arasına girerek ödüle layık görüldü. Bilecik Ulusal ve Uluslararası platformda adından sıkça söz ettiren bir şehir haline geldi. Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve birliktelik ile güzel projelere imza atıyoruz. Bunlardan birisi de Dirilişin Şehri Bilecik’imizin zengin tarihini kültürünü gelenek ve göreneklerini; yaşanmışlıkları içerisinde harmanlayarak oluşturduğumuz Yaşayan Şehir Müzesi. Müzecilik kavramlarına farklı bir boyut kazandırdığımız Yaşayan Şehir Müzesi diğer Müzeler ve projeler arasından sıyrılarak ödüle layık görülmesi bizleri de yaptığımız işin ne kadar doğru ve kıymetli olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Marifet iltifata tabidir. Bu noktada bizleri bu ödüle layık gören başta Marmara Belediyeler Birliği’ne, Değerli Jüri Üyelerimize, Projede Emeği Geçen Değerli Çalışma Arkadaşlarıma ve Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ILIN EN BAŞARILI İLLERİ ARASINA GİRDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. baskanım yeni fabrikalar istiyoruzz milli meselemiz sanayi olmalı sanayi olursa bilecik gelişir büyürr istanbul izmit sakaryadaki sanayicleri tesvik etmek lazımm gençler bilecikte calsırr para bilecikte kalırr

    Cevapla
Bizi Takip Edin