İphone 11 Telefonuna Format Nasıl Atılır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

iPhone 11 reset telefonunuz aşırı yavaşladığında donmaya başladığında ve bazı yazılımsal hatalar ile karşılaşıldığı zaman sıfırlama en iyi seçenektir. Format işlemi ile beraber pek çok gereksiz uygulama ve veri telefonunuzdan kaldırılmış olur. Aynı zamanda işletim sisteminde ortaya çıkmış olan yazılımsal sorunlar düzeltilebilir. ıPhone cihazı sıfırladıktan sonra büyük ölçüde sorunlar giderilecektir. Fakat model olarak eski bir ıPhone kullanıyorsanız ya da telefonunuzu daima aşırı yük altında kullanıyorsanız donanım yıpranması denen olay gerçekleştiği için hız artışı gerçekleşse de ilk gün aldığınız performansı tam anlamıyla geri gelmez.

ıPhone 11 Format Atma Nasıl Yapılır?

iphone 11 format atma işlemi herkesin gerçekleştirebileceği kadar kolaylıktadır. Tam yapılması gerekli olan aşağıdaki sıralanan yöntemlerden birini seçmek ve adımlarını doğru bir şekilde uygulama olacaktır. Format atma işlemi basit bir işlem olsa da önlemler alınması gerekir. Örneğin format atılmadan önce şarjın %50 ve üzerinde olması önemlidir. Format atılma esnasında telefonun kapanması cihazın tamamıyla kullanılmak duruma gelmesine sebep olabilir. Ayrıca kişisel verilerinizin gitmesini ve silinmesini istemiyorsanız mutlaka yedekleme işlemini gerçekleştirin. Çünkü format sonrasında cihazınız fabrika ayarlarına döner tüm dosyalar kalıcı bir şekilde silinmiş olur.

ıPhone Yedekleme İşlemi Nasıl Yapılır?

ıPhone verilerinizi yedekleme sistemi için wi-fi ağına bağlanmanız gerekir. Mobil veri fazladan enerji tüketir. Ayrıca mobil veri kullanımı yapıldığında kopmalar ve düşük hızda daha çok karşılaşılabilir. Ayarlar menüsüne gidip iCloud hesabınıza giriş yapın ve yedekle butonuna basarak yedekleme işlemini başlatın. Yedekleme işlemi esnasında internet bağlantınızın kapanmamasına dikkat edin. Aksi halde yedekleme işlemi yapılmayabilir veya dosyaların bir kısmı yedeklenmiş bir kısmı da yedeklenecek olarak kalabilir. Cihazınızı yedekleri tedbirinizi aldıktan sonra ıPhone 11 cihazınıza format işlemini https://www.hardreset.blog/ sitesinden bakabilirsiniz.

İphone 11 Telefonuna Format Nasıl Atılır?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin