İSMETPAŞA MAHALLESİNDE İFTAR SOFRASI İLE GÖNÜLLER BİR OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahallelerde kurulan sevgi, kardeşlik ve paylaşma sofrası bu kez İsmetpaşa Mahallesinde kuruldu.

DCIM477MEDIADJI_0015.JPG

Mahalle Konağı meydanında kurulan iftarda mahalle sakinleri aynı sofrada iftar açarak, birlik ve beraberlik tablosu oluşturdu.

 

Ramazan’ı sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma ayı olarak nitelendiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst düzeye çıktığı bir ayda bizler de Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’imizde şehrimizin her bir noktasında geleneklerimize uygun şekilde birlik ve beraberlik içinde Ramazanı Şerifi değerlendiriyoruz. İftarlarımızı birlikte yapıyoruz, sahurlarımızı yapıyoruz. Cenabı Hak yapmış olduğumuz ibadetleri dergahında kabul buyursun. İnşallah burada olduğu gibi gelecek zaman dilimleri içerisinde daha iyi şartlarda, sağlık ve sıhhat içinde bir arada olmayı bizlere nasip etsin. Şimdiden yaklaşan Kadir Geceniz ve bayramınızı tebrik ediyorum.”

 

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu iftar programında çocuklar da kendileri için hazırlanan oyun ve eğlence alanında gönüllerince eğlendi.

DCIM477MEDIADJI_0015.JPG
DCIM477MEDIADJI_0009.JPG
DCIM477MEDIADJI_0002.JPG
İSMETPAŞA MAHALLESİNDE İFTAR SOFRASI İLE GÖNÜLLER BİR OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir