İSTANBUL’DA DİRİLİŞ, KURULUŞ VE KURTULUŞ GECESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Bilecikliler Derneği  tarafından düzenlenen Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş gecesinde İstanbul’daki Bilecikliler bir araya geldi.

Pendik Yunusemre Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gecede, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, şanlı mehterimiz sahne aldı, yöresel oyunlar beğeniye sunuldu ve Yenipazar ilçemizdeki hanımlardan oluşan saz ekibi birbirinden güzel eseri seslendirdi.

 

Düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Nihat Can, İstanbul’daki hemşehrilerimizin sevincini paylaşarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Bilecik Belediyesi katkıları ve İstanbul Bilecikliler Derneği girişimleri son derece anlamlı bir programın düzenlendiğini belirten Belediye Başkanı Nihat Can programda emeği geçen bütün paydaşlara teşekkür etti.

Bilecik’in; Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’İstanbul Bilecikliler Derneğimizin düzenlediği Kuruluş ve Kurtuluş Gecesi programında hemşehrilerimiz ile buluşmanın heyecanını yaşadık. Bilecik; Milli birliğin, beraberliğinin sağlamlaştığı, geçmişin ve geleceğin buluştuğu yerin adıdır. Hemşehrilerimiz ile yaşamaktan, yaşatmaktan; aynı suyu, toprağı, havayı paylaşmaktan gurur duyduğumuz medeniyetler şehri Bilecik için gerçekleştirilen bu anlamlı gecede sanatçı dostum, değerli kardeşim Mithat Körler birbirinden güzel şarkılar seslendirerek geceye renk kattı.  Başta İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanımız Sayın Oktay Tepe olmak üzere, yönetim kuruluna, üyelerimize ve Bilecikli hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu anlamlı programa, sazları ve sözleriyle, oyun gruplarıyla ve söyleşileriyle katkı sağlayan bütün kardeşlerime de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah Bilecik’liler ve ülke olarak her zaman bir ve beraber olmaya devam ederiz.’’ ifadelerini kullandı.

 

İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Oktay Tepe ise yaptığı konuşmada Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik olarak, Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş Gecesinde bir araya gelmek istediklerini belirterek, düzenlenen geceye katkısı olanlar ile bütün katılımcılara teşekkür etti.

 

Etkinlik kapsamında kurulan stantları gezen Belediye Başkanı Nihat Can ve katılımcılar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Şanlı Mehterimizin gösterisiyle renk kattığı gecede, Bilecik’imize özgü oyunlar sahne aldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İSTANBUL’DA DİRİLİŞ, KURULUŞ VE KURTULUŞ GECESİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 17 Aralık 2018, 12:31

    Çok güzel dolu dolu bir gece oldu Emeği geçenlere katılımcılara Bilecik’lilere ve Bilecik sevdalılarına teşekkür ediyor, (Pendik,Bilecik,Yenipazar Belediye Başkanlarına Bilecik İl Gn.Meclis Başkanımıza ,Yenipazar Kadın saz ekibine,Yöresel ürünlerimizi tanıtımı için stant açanlara, Başta Sayın Başkan Oktay TEPE ve yönetim kuruluna Tüm dostlara Yüreği Bilecik için atanlara sevgi saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

    Cevapla
  2. 17 Aralık 2018, 13:14

    MEDENİYETLER ŞEHRİ BİLECİK,NERDE MEDENİYET DİRİLİŞİN OLDUĞU YERLER TOPRAKLAR ŞEYH EDEBALİ YE GİDEN YOLLAR TURLARIN ZİYARETÇİLERİN HERGÜN GEÇTİĞİ YERLER,İSTİKLAL MAHALLESİ ‘Nİ HİÇ GÖRMEZMİSİNİDE MEDENİYETTEN BAHSEDERSİNİZ.

    Cevapla
Bizi Takip Edin