İSTİFANIN ARDINDAKİ ‘GERÇEK’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti genel merkezinin önerisiyle 31 Ocak 2015’te yapılan il kongresinde tek aday olarak il başkanı seçilen aynı zamanda Ak Parti Belediye Meclis Üyesi olan AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak’ın süpriz istifası 27 mart günü Bilecik gündemine oturmuş, parti yönetimini derinden sarsmıştı.

bilecik haberleri
Partinin başarılı, çalışkan, dürüst isimlerinden olan ve Mütevazi kişiliği ile tanınan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak’ın, AK Parti Bilecik il başkanlığı görevinden süpriz istifası ile ilgili Kamuoyuna aktarılan haberlere istinaden işte “İstifa’nın ardındaki gerçekler” ..

KADİR BAYRAK NEDEN İSTİFA ETTİ?

Parti içinde yaşanan kırgınlıklardan dolayı istifa ettiği söylenen Bayrak’ın, istifasının tek gerekçesi AİLESİ..
Parti içerisinde geçirilen yoğun ve tempolu koşuşturmadan dolayı Ailesine ve işine zaman ayıramadığını belirten Bayrak, İstifa’dan sonra arda kalan zamanını Ailesine ve işine ayırmak istediği için istifa kararı aldığını söyledi.

HALİL ELDEMİR İLE ARASINDA KIRGINLIK MI VAR?

Bayrak’ın, geçtiğimiz hafta ilimize gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez için verilen yemekte Milletvekili Halil Eldemir’in de bulunduğu protokol masasında  oturmaması ve yan taraftaki masada oturduğu  dikkat çekmişti.

Bu tespit ile ilgili olarak Müsteşar Dönmez için verilen yemeğin Valilik tarafın düzenlendiğini belirten Kadir Bayrak, Halil Eldemir’in yanına protokolde bulunan birisinin oturması gerektiğini ve kendisininde protokolde yer almadığı için Halil Eldemir’in yanına oturmadığını belirtti.

39 KİŞİLİK İL YÖNETİMİ NEDEN İSTİFA ETTİ?

Kadir Bayrak’ın istifasının ardından 39 kişilik il yönetim kurulu’nun toplu olarak yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesinin tek nedeni Prosedür!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Prosedür gereği AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak’ın istifasının ardından yeniden yapılandırılmak üzere İl Yönetim Kurulu Üyeleri’nin istifaları talep etti ve 39 kişilik il yönetim kurulu toplu olarak yönetim kurulu üyeliğinden alındı. Şahsen istifa talebi yok..

BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

Kadir Bayrak’ın genel merkeze istifasını bildirmesinin ardından AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  İstanbul Milletvekili Harun Karacan ve Bilecik Koordinatörü Uşak Milletvekili Alim Tunç tarafından parti içinde gerçekleştirilen toplantının ardından gerekli bilgileri genel merkeze iletildi. İletilen bilgiler ve isimlerİ Genel merkezdeğerlendirilecek ve yeni AK Parti Bilecik il başkanı yetkilendirilecek.

İSTİFANIN ARDINDAKİ ‘GERÇEK’
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 29 Mart 2016, 19:01

    ŞAHSEN ÜZÜLDÜM SAYIN KADİR BAYRAK’IN İSTİFASINA.SİYASET BİR KURTLAR SOFRASIDIR.HERKES SİYASETİN ENTRİKALARINA DAYANAMAZ.HELE HELE ÇOK DÜRÜST,ÇALIŞKAN VE MÜTEVAZİ İNSANLARA SİYASET TERS GELİR.VERDİĞİ BU İSTİFA KARARI SAYIN BAYRAK’IN HAKKINDA HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞAALLAH.

    Cevapla
  2. 29 Mart 2016, 20:12

    Partimize hizmetinden dolayı teşekürü bir borç biliriz kadir bey yaşantında mutlu huzurlu olan dileğimizle…..partimize yeni gelecek başkanımızın hayırlı olmasını temenni ederim gölpazarı ak gençlik Sercan gülcü

    Cevapla
  3. 30 Mart 2016, 00:21

    Sayın İbrahim TOSUN Lütfen ikili oynamayin size yaķışmıyor.Siz sevilen bir şahsiyetsiniz.Yarın 11 deki yorumlarıza istinaden yazdım.Saygılar

    Cevapla
Bizi Takip Edin