“İSTİKLALDEN İSTİKBALE İSTİKLAL MARŞI” KLİBİ REKORUNU TAZELEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstiklal Marşı’nın kabulünün 96.’ıncı yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81’inci yıl dönümü nedeniyle hazırlanan “İstiklalden İstikbal’e İstiklal Marşı” klibi izlenme, paylaşım ve beğeni rekorları kırarak izleyici kitlesini her geçen gün arttırıyor.

 

1 Hafta gibi kısa bir süre içerisinde 46.648 izlenme, 1026 paylaşım ve 872 beğeni ile kırılması zor bir rekora imza atan klip; asker, polis, öğrenci, esnaf, muhtar, çiftçi ve cami imam hatibi olmak üzere farklı kesimlerinden vatandaşların İstiklal Marşımızı ikişer mısra okuyarak seslendirmesi ile gerçekleştirildi.

 

Klipte Bozüyük’ün tanıtımına yönelik tarihi ve turistik, güzide mekânların görüntüleri de yer alırken İstiklal Marşının işitme engelliler için işaret dili öğretmeni Ayşe Soydan tarafından işaret diliyle anlatıldı.
13 Mart Pazartesi günü İstiklal Marşı’nın kabulünün 96.’ıncı yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81’inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programda ilk kez yayınlanan klip katılımcılar tarafından da büyük beğeni toplamıştı.

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

“İSTİKLALDEN İSTİKBALE İSTİKLAL MARŞI” KLİBİ REKORUNU TAZELEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin