İYİ Parti Bilecik’te esnafın sorunlarını dinledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin, İYİ Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Avukat Berke Furkan Altınay ve beraberlerindeki yönetim kurulu üyeleri kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Sahaya inen Başkan Şahin ve beraberindeki partililer, ülkemizi de etkisi altına alan pandemi sürecinde küçük esnafların yaşadığı sıkıntıları dinlediler.

Kent merkezinde bulunan esnafların talep ve sıkıntılarını dinleyen İYİ Partililer, ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla da bir araya geldiler.

“ESNAFIN TALEPLERİNİ ODA BAŞKANLARINA İLETTİLER”

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ardından Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Gölcan ile Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Baş’ı ziyaret eden partililer, esnaf ve vatandaşların taleplerini oda başkanlarına ilettiler.

“KÜÇÜK ESNAFIMIZ ZOR DURUMDA”

Küçük esnafın pandemi döneminde özellikle maddi anlamda çok zor durumda olduğunu belirten İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin, gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında, “Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin direktifleri doğrultusunda her zaman sahada olmaya, esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini dinlemeye çalışıyoruz. Bu kapsamda küçük esnafımızı ziyaret ettik, taleplerini ve sıkıntılarını dinledik. Küçük esnafımız gerçekten çok zor durumda. Zaten esnaf zor durumdaylardı Pandemi de tuzu biberi oldu. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz, çözümler bulmaya çalışacağız. İnşallah gelecek İYİ olacak.” dedi.

İYİ Parti Bilecik’te esnafın sorunlarını dinledi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 30 Mayıs 2021, 13:33

    Sayın başkan sizin meclis üyeleri yokmu nerde bunlar Ahmet Gürses semih şahinin yanından ayrılmıyor yanınızda yok digerleri nerde hayırdır

    Cevapla